25 / 04 / 2024

Yapı Merkezi'nin PR ajansı Amazon İletişim oldu!

Yapı Merkezi'nin PR ajansı Amazon İletişim oldu!

Kısa zamanda geniş bir müşteri portföyüne ulaşan Amazon İletişim Danışmanlığı; 51 yıldır Türkiye ve dünyada dev altyapı ve inşaat projelerine imza atan Yapı Merkezi’ne hizmet vermeye başladı.



Yapı Merkezi, Amazon İletişim’i seçti



Marka ve kurumlara sağlamış olduğu stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti ile kısa zamanda geniş bir müşteri portföyüne ulaşan Amazon İletişim Danışmanlığı; 51 yıldır Türkiye ve dünyada dev altyapı ve inşaat projelerine imza atan Yapı Merkezi’ne hizmet vermeye başladı.


1965 yılından bu yana 2.600 km hat, 39 raylı sistem ve 300 istasyon ile her gün 2 milyondan fazla yolcunun taşındığı ulaşım hatlarını inşaa eden Yapı Merkezi, Ankara-Konya Yüksek Hızlı Demiryolu, Cezayir Bir Touta-Zeralda Demiryolu, Dubai Metrosu, Medine Hızlı tren İstasyonu, Four Seasons Beşiktaş Oteli gibi dev inşaat, ulaşım ve altyapı projelerini başarıyla tamamladı. Doha Metrosu (Altın Hat), Casablanca Tramvayı, Etiyopya Awash-Kombolcha-Hara Gebaya Demiryolu Projesi, Suudi Arabistan Sadara & Jubail Demiryolu ve Avrasya Tüneli Yapı Merkezi’nin devam eden projeleri arasında yer alıyor. (www.ym.com.tr)


Amazon İletişim; itibar yönetimi, lider iletişimi, kriz yönetimi, etkinlik yönetimi ve organizasyon hizmetleri, kurumsal sosyal sorumluluk, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri alanlarında hizmet ağına sahip. Amazon İletişim’in müşterileri arasında; Altınbaş Holding, Alpet, Creditwest, Alapala Grubu, Canon Eurasia, Danfoss Türkiye, D&R ve TomTom bulunuyor.


Geri Dön