26 / 04 / 2024

Yapı sektöründe nitelikli işgücü zirvesi!

Yapı sektöründe nitelikli işgücü zirvesi!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), yapı malzemeleri sektörüne nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla, İstanbul Üniversitesi ile birlikte 2014 yılından itibaren başlattığı işbirliğine bir yenisini daha ekledi.



Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), yapı malzemeleri sektörüne nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile birlikte 2014 yılından itibaren başlattığı işbirliğine bir yenisini daha ekledi. 


TİMDER yönetimi, İstanbul Üniversitesi'nin Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri ile buluşarak sektörün hangi alanlarda nitelikli, kalifiye personele ihtiyacı olduğunu anlattı. 


TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya, Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Başkanı Kemal Çelik, TİMDER Yönetim Kurulu Üyeleri Bahadır Yıldırım, Baki Kartalkaya, TİMDER Genel Koordinatörü Nurhan Tanyeli, Proje Danışmanları Dr. Atakan Genç ve Sait Sağlam'ın "TİMDER - İstanbul Üniversitesi Yüksekokul Projesi" faaliyetleriyle ilgili öğrencileri bilgilendirdiği toplantı; İ. Ü. Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mine Kırbaşlı ve İ. Ü. Sosyal Bilimler MYO Pazarlama ve Reklamcüık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nuran Çakıryıldız ev sahipliğinde gerçekleşti. 



Ankara Son Söz




Geri Dön