27 / 04 / 2024

Yapı sektörünün profesyonelleri İzmir Yapı Fuarı'nda buluştu

Yapı sektörünün profesyonelleri İzmir Yapı Fuarı'nda buluştu

Bir önceki yıl 25 bine yakın ziyaretçi sayısıyla dikkatleri üzerine çeken İzmir Yapı Fuarı'nın 15.'si yine renkli görüntülere sahne oldu



Vefa Group'un galvanizli hafif çelik yapılar üreten markası STEELIFE, Yapı Endüstri Merkezi tarafından organize edilen fuarın yıldızları arasındaydı. STEELIFE, fuar süresince Ege'li arsa sahiplerinin ilgi odağı oldu. 

15-18 Ekim tarihleri arasında 4 gün süren ve yapı profesyonellerini bir araya getiren Fuar, yapı malzemesi sektörünün en önemli buluşmalarından birini temsil ediyor. 

2009 yılı içerisinde önce İstanbul ve Ankara, ardından da İzmir'de kapılarını  açan Yapı Fuarı, toplamda 100 binin üzerinde yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçisiyle Türk Yapı sektörüne büyük bir ticari açılım sağladı. 

Kültürpark Fuar alanında organize edilen Uluslararası 2009  İzmir  Yapı Fuarı, etkisini Ege Bölgesi'nin yanı sıra Akdeniz Bölgesi'ne de taşıdı. Bir önceki yıla göre ilave salonla yüzde 30 büyüyen ve ürün çeşitliliğini artıran İzmir Yapı Fuarı'nın, turizm sezonunun bitmesiyle birlikte hareketlenen inşaat malzemeleri piyasasına ivme kazandırması bekleniyor. 

İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de düzenlenen 3 yapı fuarında da düzenlenen "Amacına Uygun Olarak Düzenlenmiş Stant Yarışması"nın İzmir bölümünde bu yıl STEELIFE standı "amacına uygun düzenlenmiş en iyi stant" ödülünü kazandı. 

Galvanizli Hafif çelik yapı sistemi STEELIFE; fuarda depreme dayanıklı olması ve inşa süresinin kısalığıyla dikkat çekti. Isı ve ses yalıtımında sağladığı avantajların yanı sıra estetik ve ekolojik olması da STEELIFE'i öne çıkaran özellikler arasında yer aldı.


Geri Dön