20 / 04 / 2024

Yapı Tur İnşaat Manisa'da konut ihtiyacına katkı sağlayacak!

Yapı Tur İnşaat Manisa'da konut ihtiyacına katkı sağlayacak!

Ege Bölgesi'nde Manisa, İzmir ve Eski Foça üçgeninde inşaat ettiği konutlarla bölgede dikkati çeken Yapı Tur inşaat, Manisa'da hayata geçirdiği iki iddialı proje ile kentte konut ihtiyacına katkı yapacak.



Firma Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Taşçı, "25 yıldır müşterilerimizin istek ve beklentilerini karşılayacak güvenilir, konforlu ve modern projeleri hayata geçiriyoruz" dedi. 



Uncubozköyde Doğa Park projesi ile yeşillikler içerisinde orman ve ova manzaralı 3 artı 1 daireleri yapan firma, Güzelyurt mahallesinde 16 kat olacak Solaris Park Residence ile de sosyal donatılarıyla farklı bir projeyi kentte sunmaya hazırlanıyor.



OTEL KONFORUNDA 

Yapı Tur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Taşçı, "Kuruluşumuzun 25. yıldönümünde Manisa'da fark yaratacak bir yapıya imza atacağız. 

1989 yılrnda bu sektöre adım atarak özellikle Eski Foça'da inşaa ettiğimiz taş evlerle sektöre yenilik getirmiştik. İzmir'de de çalışmalar yapan Yapı Tur İnşaat olarak şimdi kendi memleketimiz Manisa'da, Güzelyurt ve Uncubozköy bölgelerinde arsalarımız üzeıinde kente farklılık getirecek iki projemizi uygulamaya koyduk" dedi. 


"Uncubozköy semtinde 30 adet 3 artı 1 dairelerimizin yer aldığı Doğa Park evlerimizin inşaası sürüyor. İkinci projemizi 5-500 metrekare alanda Güzelyurt semtinde hayata geçireceğiz. Solaris Park Residence projemiz 5 yıldızlı otel konforunda, 1 artı 1 dairelerin yer alacağı kentin en yüksek binası olacak" diyen Taşçı, "16 katlı binamızda 104 adet 72 metre kareden oluşan 1 artı 1 dairelerimiz yanında bünyesinde biri kapalı, biri açık iki yüzme havuzu, bayan ve erkek olmak üzere iki ayrı fitnes salonu, bayan ve erkek iki kuaför salonu, 16 katmda çatı terası, kapalı ve açık kafeteryaları, kuru temizleme evi ve 72'si kapalı alanda, 60 adet kapasiteli açık otoparkı, yürüyüş ve koşu parkuru bulunuyor" dedi. Projelerinde vatandaşlara rahatlık ve estetiğin buluştuğu yaşam alanları sunmaya dikkat ettiklerini belirten Taşçı, "25 yıldır müşterilerimizin istek ve beklentilerini karşılayacak güvenilir konforlu ve modern projeleri hayata geçiriyoruz. Hiçbü' projede kaliteden asla ödün vermedik. 

Manisa'nın gelişen yapışma uygun olarak ortaya çıkardığımız projelerle konut alanında öncülük eden firmaların başında geliyoruz" dedi. 


Yeni Asır Ek


Geri Dön