28 / 03 / 2024

Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı yarın açılıyor!

Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı yarın açılıyor!

Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı, 26-30 Mayıs tarihlerinde Çorum'da düzenlenecek...



EXPO TR83 Fuarcılık A.Ş tarafından 26-30 Mayıs tarihlerinde Çorum'da düzenlenecek "Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı "na, aralarında devlet sanatçıları ve iş adamlarının da yer aldığı İran, Suriye ve Afganistan'dan 70 kişilik heyetin de katılacağı bildirildi.

EXPO TR83 Fuarcılık A.Ş. Müdür Yardımcısı Erçin Delibalta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KOSGEB ve Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla düzenlenecek fuar için hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

İstanbul, Ankara, İzmir, Adapazarı, Konya, Antalya, Kırşehir, Yozgat, Amasya, Tokat ve Samsun'dan firmalarının katılacağı fuarla ilgili stant satışının yapıldığını dile getiren Delibalta, düzenleyecekleri fuarla üretici, toptancı ve tüketicileri buluşturmayı amaçladıklarını ve organizasyon açısından da köprü görevini üstleneceklerini ifade etti.

Fuarla yapı ve inşaat sektörünü bir araya getireceklerini bildiren Delibalta, şunları kaydetti:
"Türkiye'nin önde gelen yapı ve inşaat firmalarının ürün ve uygulamalarını, teknolojilerini Orta Anadolu'dan Karadeniz'e uzanan geçit bir şehir olan Çorum'dan tüm bölgelere tanıtımlarını sağlamak. Yeni pazarlar sunmak ve markalaşmış firmaların ürünlerini gerek rakiplerine gerekse ziyaretçiye sergileyebilmeleri için ihtiyaçları olan uygun zemini hazırlamaktır. Türk üretici ve tüketicisine dünya pazarlarının kapılarını açarak ithalat ve özellikle ihracat imkanları sunmaktadır.

Bu fuarda İstanbul, Ankara, İzmir, Adapazarı, Konya, Antalya, Kırşehir, Yozgat, Amasya, Tokat, Samsun ve Çorum'dan toplam 67 katılımcıyı ortak nokta olan Expo TR83 Fuar Merkezinde buluşturacağız. Katılımcılarımızın gerek birbirleri ile olan bağlantıları, gerekse İran, Irak ve Suriye'den getirilecek olan alım heyetleri ile oluşturacakları sektörel mozaiğe ev sahipliği yapmanın onurunu taşıyacağız."
AA


Geri Dön