28 / 03 / 2024

Yapılan yatırımlar İzmir'in reytingini yükseltti!

Yapılan yatırımlar İzmir'in reytingini yükseltti!

İzmir-İstanbul Otoyolu, İzmir- Ankara Hızlı Treni, Çandarlı Limanı, enerji başta olmak üzere birçok alanda yapılan yatırımlar İzmir'in reytingini yükseltti; yatırımcılar rotayı bölgeye çevirdi.



İSTANBUL artık doldu, taşıyor. Gidilecek en iyi liman ise İzmir. Neden mi? İzmir-İstanbul Otoyolu, İzmir-  Ankara  Hızlı Treni, Çandarlı Limanı, enerji başta olmak üzere birçok alanda yapılan yatırımlar İzmir'in reytingini hayli yükseltti. 


Bunu, dünyanın en hızlı büyüyen metropollerinden biri olma unvanı da destekliyor. Durum böyle olunca da  İzmir  birçok artışıyla yatırımcıların gündeminde. Rotayı İzmir'e çeviren çevirene. Bunlardan biri de İstanbul merkezli Doğusan İnşaat. Şu an Çeşme'ye odaklanan ve Edra Çeşme Evleri'ni yapan firmadan Beşir Güngör'le hem İzmir projelerini, hem de gelecek planlarını değerlendirdik. 


BÖLGE HIZLA GELİŞİYOR 

28 yılı aşkın suredir otoyol, kopru, tünel, sanayi, deniz, su, sanat, eğitim ve spor yapılan alanında faaliyet gösteren Doğusan İnşaat'ın Türkiye'nin dört bir yanında birçok projeyi başarıyla tamamladığını söyleyen Göngör, İzmir'de ilk projelerine ise geçen yıl başladıklarını ifade etti. İzmir'de de yatırım için Çeşme'yi tercih ettiklerin söyleyen Beşir Göngör, "Biz de hızla gelişen bölgede yerimizi almak istedik. Çeşme, Türkiye'nin en güzel ve nezih sayfiye yerlerinden biri. Doğusan inşaat olarak bu bölgeyi geç keşfettik, ama bu yeni projelerimizin devamına engel teşkil etmiyor. Edra Çeşme Evlerini prestij projemiz olarak hayata geçirdik. Bundan sonra orta ve ust segment olarak bölgedeki projelerimize devam edeceğiz" dedi. 


Hürriyet Ege


Geri Dön