23 / 04 / 2024

Yapıser Teknik Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yapıser Teknik Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Murat Serman tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.





Yapıser Teknik Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Serman tarafından kuruldu. 


Yapıser Teknik Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; IZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERI a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dıs cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dıs cephe kaplama isleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerin üretimi,toptan ve perakende alım, satım, dagıtımı, ithalatı ve veya ihracatını yapmak. INSAAT a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak......ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Yapıser Teknik Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Adres; Çamlık Mah.Çamlık Sk.No.1-3/10 Çekmeköy 


Geri Dön