24 / 04 / 2024

Yargıcı Ankara'da yedinci mağazasını açtı!

Yargıcı Ankara'da yedinci mağazasını açtı!

Yargıcı’nın Ankara’da bulunan yedinci mağazası Arcadium AVM’de şık bir davetle açıldı. Açılışa cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.



Ankara iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılım gösterdiği etkinlikte Yargıcı'nın Arcadium AVM'deki yeni mağazası ve İlkbahar- Yaz 2016 koleksiyonuna ait ürünleri yoğun ilgi gördü. Konfeksiyon ürünlerinin yanı sıra dekorasyon ve ev aksesuarları ürünlerinden oluşan Yargıcı Homeworks koleksiyonunun da yer aldığı mağazada, ürünler kadar Yargıcı'nın şık mağaza dekorasyonu da büyük beğeni topladı.


GENİŞ ÜRÜN GAMI

Yargıcı  Ankara  Bölge Müdürü Berna Yiğit; "Arcadium'da açılan yeni mağazamızda Homeworks koleksiyonumuzu da ziyaretçilerimiz ile buluşturduk. Tekstilden aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe kadar geniş ürün gamımızla Ankara müşterilerimize bir yaşam biçimi sunmaya devam ediyoruz." dedi. Türkiye'de tekstil sektörünün hızla ivme kazandığının da altını çizen Yiğit, bu yaz pastel renklerin hakim olduğu, rahat ve şık kombinlerin tercih edileceğini belirtti.



Sabah



Haber Hürriyet Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ÜNLÜ giyim markası Yargıcı, Ankara'daki yedinci mağazasını Arcadium AVM'de açtı. Açılışa cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı. Açılışa katılan konuklar, markanın İlkbahar- Yaz koleksiyonunu da görme fırsatı buldu. Markanın Ankara Bölge Müdürü Berna Yiğit; bu yaz pastel renklerin hakim olduğu, rahat ve şık kombinlerin tercih edileceğini belirtti. 


Hürriyet Ankara


Geri Dön