26 / 04 / 2024

Yaşamın başladığı 5 lüks proje! 2 milyon 790 bin TL'ye!

Yaşamın başladığı 5 lüks proje! 2 milyon 790 bin TL'ye!

Yaşamın başladığı 5 lüks konut projesi haberimizin detayında. Bugün alınıp, yarın taşınılacak durumda olan konut projelerinden 2 milyon 790 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün...



1- Anthill Residence

Bomonti"de hayata geçirilen Anthill Residence, Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Ltd.şžti. imzası taşıyan bir proje.

25 bin metrekare arsa alanı üzerinde 150 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede inşaat Mayıs 2008"de başlamıştı.

30 Ağustos 2010"da sahiplerine teslim edilen  Anthill Residence"ta toplam 804 konut yer alıyor.

Anthill Residence Projesinde standart kat planları 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor, modüler sisteme sahip olmasından dolayı daire birleşimleri ile 3+1, 4+1 ve 5+1 gibi büyük daire seçenekleri de sunulabiliyor. Standart planlarda 1+1 daire büyüklükleri 86 - 95 metrekare aralığında; 2+1 daire büyüklükleri 100 -121 metrekare aralığında, 3+1 daire büyüklükleri 182 -195 metrekare aralığında, 4+1 daire büyüklükleri ise 207 “ 220 metrekare aralığında.

Anthill"de 1+1"ler 309 bin dolar ile 763 bin dolar arasında; 2+1"ler 345 bin dolar ile 1 milyon 2 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. şžu ana kadar 521 adet konutun satıldığı projede yüzde 30 peşinatla kredi kullanılabiliyor.

Metrekare ortalama satış fiyatı 3 bin dolar ila 8 bin dolar olan proje 54 katlı iki kuleden ve içerisinde   cafe “ restoran, market, çeşitli büyüklükteki ve değişik amaçlı mağazalardan oluşan butik bir çarşıdan oluşuyor. Anthill Residence akıllı bina konsepti ile duygusal zekanın ( EQ ) birleştiği bir proje.

Anthill"de çocuk oyun alanı ve oyun grupları, tırmanma duvarı, basketbol ve voleybol sahası, mini golf alanı ile yeterince ağaçlandırılıp çimlendirilmiş peyzaj düzenlemesi, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, snack bar, anfi tiyatro, karınca tepesi (seyir terasları, yürüyüş parkurları); Sosyal tesis içerisinde Spa &fitness center (masaj bölümü, güzellik salonu, solaryum, jet pool, vitamin bar ), Squash, iç mekan kayak pisti, sauna, buhar odası, türk hamamı, duş, Wc, çok amaçlı toplantı salonu, bilordo, masa tenisi, kafeterya, yönetim alanları, çocuk oyun kulübü, kapalı yüzme havuzu mevcut.

Her türlü kişisel sağlık ve güvenliğin düşünüldüğü projede dairelere iklimlendirilmiş temiz hava veriliyor. Son teknoloji kullanılarak birinci sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilen Anthill Residence projesinde tüm dairelerde akıllı bina sisteminin alt yapısı kuruluyor. Anahtar teslim projede daireler kurutmalı çamaşır makinesi dahil olmak üzere beyaz eşyalı teslim ediliyor. Her daireye kapalı otopark ve depo verilmektedir.
 
Lokasyonu itibari ile İstanbul"un merkezinde ve ulaşımı çok rahat olan bir bölgede yer alan projede, hemen yanında yer alan Bomonti “ Dolmabahçe Tüneli ile boğaza ulaşmak 2-3 dakika sürüyor.

54"er katlı 2 bloktan meydana gelen Anthill, MM Proje tarafından tasarlandı. Genç ve orta yaşta A ve A Plus gelir seviyesinde olan kişilere yönelik bir proje olan Anthill"in yatırım maliyeti ise 400 milyon dolar.

Profesyonel site yönetimi altında; karşılama, valet parking, resepsiyon ve concierge, housekeeping, catering, uyandırma servisi, mesaj-telefon servisi, limuzin/araba kiralama servisi, gayrimenkul kiralama ve danışmanlık hizmeti, her türlü rezervasyon servisi, kargo ve kurye servisi, özel ekmek/gazete servisi, alışveriş yardımcısı, garson/aşçı kiralama, kişisel, güvenlik ve koruma, bebek bakım ve refakat servisi, evcil hayvan bakım servisi, kuaför, kuru temizleme, doktor ve ambulans hizmeti, oda servisi, fatura takibi ve ödemesi, bakım ve onarım servisi, oto kuaför gibi birçok residence hizmetinden faydalanılabiliyor.

www.anthillresidence.com  
0212-232 42 32

2- Levent Loft Bahçe

82 konuttan meydana gelen Levent Loft Bahçe, Akfen GYO ve Sağlam İnşaat tarafından Levent Büyükdere Caddesi"nde inşa edildi.

Yapımına   2008 yılında başlanan projede konut teslimleri hemen yapılıyor.   Alanları 100 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1"lerden meydana gelen Levent Loft Bahçe"de şu ana kadar 65 adet konutun satışı gerçekleşti.

Fiyatların 500 bin dolar ile 1 milyon 700 bin dolar arasında değiştiği projede metrekare ortalama birim fiyatı 6 bin dolar olarak belirlendi.

Eski fabrika ve depo binalarının yaşam mekanına dönüşüm projesi olan œloft konseptinin Türkiye"deki ilk ve tek örneği Levent Loft gösteriliyor. Doğadostu çözümlemelerle insan ölçeğini koruyan 22 katlı blok, Boğaz ve kentin panoramik görüntüsünü kapsayan geniş bir İstanbul manzarasına sahip. çeşitli büyüklük ve tiplerde loft konutlardan oluşan blokta, bireysel olarak değerlendirilebilecek bahçeler ile açık hava / peyzaj mekanları oluşturuluyor. İstanbul"un en değerli caddelerinden Büyükdere Caddesi"nde bulunan Levent Loft Bahçe, bir yandan yaşam keyfi ve prestij sağlarken, değeri sürekli artan bir bölgede güçlü bir yatırım fırsatı da sunuyor.

Dinamik bir kent olan İstanbul"da, yüksek teknoloji ve yeniliklere yönelmiş kent yaşamının belirlediği gereksinimler bu konsept içinde çözülüyor. Yüksek tavanlar, kesintisiz alanlar, mümkün olduğu kadar az kullanılan duvarlarla, ana yapı strüktürünün ve hatta altyapının gizlenmediği, loft ruhunu taşıyan uygulamada özenli bitişler konutlara farklı bir tarz kazandırıyor. Tasarımın bir parçası olarak saklanmadan bırakılan tesisat, kolon ve kirişleri, brüt beton tavanı ile geleneksel loft yerleşim planında tasarlanan Levent Loft Bahçe, yükselerek kazandığı manzaradan optimum yararlanmak üzere tabandan tavana uzanan tek parça geniş camlarla, katlar arasında yer alan   iç bahçeleriyle yeni ve liberal bir loft ve yaşam anlayışı sunuyor. Projede tavan yüksekliği ise 3.30m.

22 katlı tek bloktan meydana gelen projeyi Tabanlıoğlu Mimarlık tasarladı.

Üst düzey yöneticiler, sanatçılar ve gazetecilerin konut satın aldıkkları projede her daire için ayrılmış kapalı otopark ve depo alanı, çok amaçlı kullanıma uygun salon ve toplantı odaları, Lounge&Bar ve Concierge, 24 saat hizmet veren resepsiyon, 700 metrekarelik SPA& Fitness ve yazın yarı açılabilen kapalı havuz, güneşlenme terası ve bar bulunuyor. Ayrıca SPA alanı Türk Hamamı, sauna, steam, masaj ve personal training odaları, kuaför, kuru temizleme ve İtalyan restoranı Fratelli La Buffala yer alıyor.

www.leventloft.com  
0 212 270 81 18


3- Selenium Twins

Aşçıoğlu İnşaat"ın Fulya"da hayata geçirdiği Selenium Twins projesi 32 dönüm arsa üzerinde 185 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

Yapımına Ocak 2006"da başlanan projede Nisan 2009"dan bu yana yaşam devam ediyor. 248 konuttan meydana gelen projede konutların alanları 95 ila 575 metrekare arasında değişiyor.

Fiyatların 600 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değiştiği Selenium Twins"in yüzde 90"ı satıldı. Yüzde 30 peşinatla konut kredisi kullanılan projede metrekare ortalama satış fiyatı 8 bin 500 dolar olarak belirlendi.

Proje içinde kapalı ve açık yüzme havuzu, squash,   tenis kortu, A blok roof katta panoramik İstanbul manzaralı fitness center, B blok roof katta cafe&bar, çocuk oyun alanı, SPA, kuru temizleme ve business center gibi sosyal alanlar bulunuyor.

42 yıllık inşaat deneyimi olan Aşçıoğlu İnşaat, dünyada konfor anlamında en yeni teknoloji ne ise Selenium Twins"te kaliteli malzemeleri kullanıp Türkiye"nin en konforlu, kaliteli, güvenilir, sağlam rezidansını yaparak ülkenin gelişmişliğine de katkıda bulunuyor. Selenium Twins projesinin bir başka özelliği de, sosyal tesislerine dışarıdan üye alınmayıp sadece daire sahipleri ve misafirleri tarafından kullanılacak olması.

35"er katlı 2 kuleden oluşan projenin mimarı Serdar Sipahioğlu. A Plus kitleye hitap eden projeden ev alanlar arasında; şževket Sabancı, Rahmi Koç, Yücel çelik, şžansal Büyüka, Mesut Yılmaz, şženol Güneş, Ahu Aysal, Mehmet Kutman, Gencay Gürün yer alıyor.

www.ascioglu.com    

0212 215 55 63

4-   Lagün

Sinpaş GYO"nun Samandıra"da inşa ettiği Lagün projesi, 182 bin metrekare arsa alanı üzerinde 136 bin 684 metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

Yapımına Mayıs 2007"de başlanan projede 1. ve 2. etapta Ekim 2008"den itibaren yaşam başlamışken;   3. ve 4. etapta ise teslimler devam ediyor.

4 etapta 515 konuttan meydana gelen Lagün projesi, her biri göl manzaralı müstakil villalar, bahçeli ve teras evler olmak üzere büyüklükleri 209 ile 749 metrekare arasında değişen 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipinden oluşuyor.

Fiyatların 560 bin 500 TL ila 2 milyon 790 bin TL olduğu Sinpaş Lagün"ün yüzde 80"i satıldı. Peşinatların 33 bin 630 TL"den, taksitlerin 4 bin 204 TL"den başladığı proje A ve A Plus kitleye hitap ediyor.

Mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından inşa edilen proje sadece müstakil tripleks villalar, bahçe dubleks ve teras dubleks evlerden oluşuyor.

Sinpaş GYO"nun, su ve yeşille iç içe, tabiat harikası Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenilerek hayata geçirdiği Lagün projesi, biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı koruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılıyor ve dünyadaki sayılı örnekler arasında yer alıyor.

Su bitkileri, balıklar ve faydalı bakterilerle doğal suyu temizlemesi sağlanarak, kendi içinde bir ekosistem oluşturan Lagün projesindeki göletler doğal yaşamın bir parçası olarak tasarlandı. Türkiye"de ilk kez uygulanan ve dünyada da bu büyüklükte benzeri olmayan ödüllü Biyolojik Gölet projesi yaklaşık 25 bin metrekarelik bir alana sahip.  

Doğayı ve ekolojik yaşam zincirini insanların yaşama mekanına getiren, çevreyi ve doğal yaşantıyı koruyan Lagün"de, göletler biyolojik arıtma yöntemleri ile temiz tutuluyor.

Lagün; su kenarı bitkileri ile birlikte yaklaşık 78.522 metrekarelik yeşil alana sahip.   Etrafını çevreleyen konut yerleşimi ile Biyolojik Göletler; içinde su kenarı bitkileri, çevresinde gölet ile uyumlu olan ağaçlar, iskeleler, köprüler, ahşap deckler, taşlar, çakıllar, kayalar, fıskiyeler, kuşlar, kurbağalar, kelebekler gibi canlıları ile hem doğal hem de mimari unsurların bir araya geldiği ekolojik bir yaşam alanı sunuyor.

Lagün projesi, biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı koruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılıyor. Lagün projesinde bulunan biyolojik göletler, tasarımı ve uygulamasıyla œ2010 Firestone PondGard Biyolojik Gölet Yarışmasında birinci olarak alanının œen iyisi seçildi.   Sinpaş GYO"nun Türkiye"de ilk kez uygulanan ve dünyada da bu büyüklükte benzeri olmayan Biyolojik Gölet projesi,   pek çok ülkenin projelerini geride bırakarak œdünyanın en iyisi seçildi.  

Lagün; su kenarı bitkileri ile birlikte yaklaşık 70.000 metrekarelik yeşil alana sahip. Zengin bitki örtüsü ve su bitkileri ile birlikte 110 farklı türde bitki yer alan projede toplam 102.349 adet ağaç ve su bitkileri kullanılarak peyzaj tasarımı yapıldı. Doğal yaşam tarzı benimsenerek projelendirilen Lagün"de su alanı dahil yaklaşık 70 bin metrekarelik yeşil alan düzenlemesi bulunuyor. Projede 107 farklı tür bitki yer alıyor ve bu bitkiler içerisinde 11 farklı bitki grubu proje içindeki 20 adet biyolojik gölet oluşumu için kullanıldı.

www.sinpaslagun.com
0 216 280 00 26

5- My Roseville

çekmeköy"ün çam ormanlarıyla çevrili ve rakımı nedeniyle yüksek oksijen değerlerine sahip temiz ve sessiz bölgesinde 32 dönümlük arazi üzerinde yer alan My Roseville"de yeşil alana yüzde 83 pay ayrılırken toplamda 12 bin 600 metrekare yeşil alan bulunuyor. Projenin mimari konseptine bağlı olarak ˜su ve yeşilin birlikteliğini" sağlamak amacıyla 600 metrekare havuz alanı yer alıyor.

My Roseville 6 tanesi özel havuza sahip 27 adet villadan oluşuyor. Ağaoğlu"nun ilk butik projesi olma özelliğini taşıyor. Projede yer alan her villada 5 oda, 2 salon, 5 banyo / duş, 2 mutfak, 3 balkon, 3 teras bulunuyor. Beklentilerin çok ötesinde olan projede yer alan konforlu villalarda iki araçlık otoparktan Türk Hamamı ve saunaya kadar birçok imkan sunuluyor. Tüm villaların dış cephelerinde doğal taş kaplamalar, teraslarda ise masif ve Teak ağacı kaplamaları yer alıyor.

My Roseville, Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.şž. tarafından Kemendere Mevkii çekmeköy"de inşa edildi. 12 bin 395 metrekare inşaat alanına sahip olan proje 2006"da başladı ve 2008"de tamamlandı.

27 adet villadan meydana gelen projede konutların brüt alanları 459,04, net alanları 394,39 metrekare. My Roseville"de fiyatlar 1 milyon 550 bin dolar +KDV ila 1 milyon 600 bin dolar+ KDV arasında değişiyor.

California mimarisinden yola çıkılarak özgün bir mimari geliştiren Ağaoğlu, İngiliz stili peyzaj tasarımlarıyla da projenin ruhunu tamamlıyor. My Roseville"de doğa modern bir hayata kucak açıyor. Göletleriyle, şelalesiyle, havuzlarıyla ve rengarenk gül bahçeleriyle My Roseville, yeşilin ve mavinin tüm güzelliklerinin bir arada yaşandığı bir mekan.

3 katlı 27 bloktan meydana gelen projenin müşteri portföyü ise A “ A Plus"tan oluşuyor.

http://myroseville.agaoglu.com.tr/galeri.asp
444 6 777


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön