29 / 03 / 2024

Yaşar Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi, Ümit Yaşar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak'ta Bağcılar, Yavuzselim Mahallesi, 26/A Sokak'ta kuruldu.



Yaşar Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi, Ümit Yaşar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


Yaşar Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat tahhhüt işleri; altyapı, üstyapı konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamülleri, tuğla, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme elemanları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen, kereste ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımını yapmak. c. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Dekorasyonla ilgili boya, parke ve cam, cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans, kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak. HAFRİYAT a. Her türlü hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ilalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır, kiralar, ihale verdiği işletmelere araç satar veya kiraya verir. NAKLİYAT a. Yurt içi ve yurt dışı yük ve yolcu taşımacılığı yapmak, nakliye hafriyat ve taahhüt işleri yapmak, bilumum yük ve yolcu taşımacılığı ile ile ilgili işlemleri yapmak.



Geri Dön