18 / 04 / 2024

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.



Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye meclis üyeleriyle birlikte Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Kümbet altı sert zemin çalışması, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi.  Meclis üyelerine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Bahçeci göreve geldikleri ilk andan itibaren günü kurtaran projeler peşinde koşmadıklarını belirterek her zaman kalıcı ve vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak yatırımlara imza attıklarını vurguladı. Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz. Uzun vadede hedefimiz kaliteli ve konforlu bir kent yapmak. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.



Ana İshale Hattı çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Bahçeci “Ana ishale hattı ve içme suyu projesi bizim içinde önemli bir proje. Çünkü Kırşehir’in geleceği açısından temiz su kaynaklarının ulaşması açısından, su kaynaklarının korumak açısından son derece önemli bir proje. Böyle büyük projelerin kısa sürede yapılması Türkiye açısından örnek teşkil edecek.  Kırşehir’de en büyük problemlerden biri de kireçtir. Ciltlerimize kuruluk yapıyor. Buna sağlık açısından baktığımızda bir sıkıntı yok, sağlık değerlerinin içerisinde. Suların kireçli olmasından dolayı Bakanımızın Kırşehir’e ziyaretinde kireç arıtma tesisi yapılması için talimat verdi. Projemiz bu sene bitecek. Kırşehir 2045 yılına kadar su ihtiyacını karşılaması ön görülüyor. Tabiatın ne yapacağı belli değil bu 2045 de olabilir beklide 2055 yılına kadar da karşılayabilir. 2035’de inebilir” dedi.




Murat ÇETİNKAYA/Anayurt


Geri Dön