24 / 04 / 2024

Yaşar Birleşik'ten Esenyurt'a yeni lojistik merkezi!

 Yaşar Birleşik'ten Esenyurt'a yeni lojistik merkezi!

Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş., yeni depo ve lojistik merkezi temelini İstanbul'da attı. Başkan Selçuk Yaşar, "Yatırımımız, Avrupa'nın en modern merkezi olacak" dedi



Sektördeki 30 yılı aşkın tecrübesi, 2.000'ini aşkın araç filosu ve 100'ün üzerinde bayisiyle başta Pınar olmak üzere birçok markanın ürünlerini 160.000'in üzerinde satış noktasına satış ve dağıtımını gerçekleştiren Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş. (YBP), yeni depo ve lojistik merkezi temelini İstanbul Esenyurt'ta attı. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar'ın katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninde Yaşar Topluluğu, DEA YAPI İnşaat VE GAD Mimarlık yöneticileri yer aldı. 


En hızlı dağıtım 

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, "Yaşar Topluluğu olarak ülke ekonomisine, milli gelire, istihdama ve kişisel refaha katkı sağlamanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Hem akıllı lojistik merkezi hem de yeşil proje olma özelliklerini taşıyan yatırımımız sahip olacağı son teknoloji ile Avrupa'nın en modern lojistik merkezlerinden birisi olacak. 650 çeşit Pınar markalı ürünlerin yanı sıra bazı ürünlerin de dağıtımını gerçekleştiren şirketimiz bu yeni lojistik merkezi ile Türkiye'deki tüketimin yüzde 30'unu temsil eden Avrupa yakasında en etkin ve hızlı dağıtım yapacak kapasiteye ulaşacak" diye konuştu. 


'Mimarisiyle ödül aldı'

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş ise; "300 gün gibi çok kısa bir sürede bitirilecek olan proje, mimari olarak Avrupa'da ödül aldı. Bu büyük, akıllı ve modern tesisin ülkemiz ekonomisine ve Yaşar Topluluğu'na hayırlı olmasını dileriz. Bu eserin ortaya çıkma sürecine katkısı olanlara teşekkür ederiz" dedi. 


Milliyet Ege


Geri Dön