25 / 04 / 2024

Yaşar Holding'ten Ayazağa'ya yeni proje!

Yaşar Holding'ten Ayazağa'ya yeni proje!

Yaşar Gruba ait Pınar Gıda'nın İstanbul Ayazağa'daki 20 bin metrekarelik arazisinde konut, rezidans ve AVM projesi yapımı planlanıyor. Karma projeye 2017 yılında başlanacağı düşünülüyor.



İstanbul'un son dönemlerde en çok değerlenen bölgelerinden biri Kağıthane Cendere Vadisi oldu. Bu bölgede birçok inşaat şirketi peş peşe proje geliştirdi.



Bölge Vadistanbul, Skyland, Polat Ofis gibi markalı projelere ev sahipliği yapıyor. Uzun yıllardır bölge hem büyük fabrikaların hem de büyük şirketlerin depo ve lojistik merkezlerine ev sahipliği yapıyor. Bu şirketlerden biri de İzmir'in en büyük grubu Yaşar Holding. Gruba ait Pınar Gıda'nın İstanbul lojistik merkezi de İstanbul Ayazağa'da bulunuyor.



20 bin metrekarelik bir alana sahip olan bu yer için Yaşar Holding'in planları varmış. Lojistik merkezini başka bir yere taşıyarak burası için konut, rezidans ve AVM'den oluşan karma bir proje planlanıyormuş.



Duyduğumuza göre Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar proje ile birebir ilgileniyormuş. Büyük bir proje için 20 bin metrekare yetersiz kalabilir düşüncesiyle komşu parsel sahipleriyle de temas kurulmuş. Komşular da böyle bir ortaklığa sıcak bakıyormuş.




Görüşmeler yılsonuna kadar tamamlanacak, projeye de 2017 yılında başlanacakmış. Tabii bu aşamada projenin ismi, büyüklüğü gibi bilgiler henüz netleşmemiş. Yılsonuna kadar bu ayrıntılar da netleşecekmiş...




Para 


Geri Dön