29 / 03 / 2024

Yaşmak Sultan, Topsilent Bitex ve Fonostrip 'i tercih etti!

Yaşmak Sultan, Topsilent Bitex ve Fonostrip 'i tercih etti!

1965 'ten bu yana Sirkeci 'de tarihi yaşamak isteyenlere hizmet eden Yaşmak Sultan Hotel, konfor standartlarını en üst seviyeye taşımak adına tadilat çalışmaları kapsamında, odalar arası ses geçişini en aza indirmek için Topsilent Bitex ve Fonostrip 'i te



Medeniyetlerin başkenti İstanbul 'un tam ortasında, müşterilerine eşsiz hizmetler sunmakta olan Yaşmak Sultan Hotel, günümüzde birçok Hotel 'de karşılaşmakta olduğumuz odalar arası ses geçişi problemini müşterilerine yaşatmamak için, bölme duvarlarına Topsilent Bitex, bölme duvar - döşeme birleşim yerlerine ise Fonostrip Duvar Altı Ses Yalıtım Levhalarını uyguladı. Bir Dünya markası olan Index 'in ses yalıtımı konusunda başarılı sonuçlarıyla kendini ispatlamış ürünü Topsilent Bitex, Dünya 'nın birçok ülkesindeki başarılı projelerde tercih edilmektedir. 2009 Yılından itibaren markanın Türkiye distribütörlüğünü üstlenen DKM İNşžAAT referanslarına Yaşmak Sultan Hotel 'i başarıyla dhil etmiştir.

Topsilent Bitex; Bölme duvar, tavan, döşeme, kapı vb. bölgelerin ses geçiş kaybı değerlerini iyileştirme adına kullanılmaktadır. Farklı kalınlık ve m ² ağırlıklı seçenekleri mevcuttur. Kalınlık Seçenekleri: 3-4mm. M ² Ağırlığı Seçenekleri: 4-5kg/m ². Malzeme tek başına 24-27dB fayda sağlamaktadır. TopsilentBitex aynı zamanda iki malzeme arasında darbe emici olarak da kullanılmaktadır.

Fonostrip; Duvar altlarındaki ses kaçışlarını engelleme amacı ile kullanılmaktadır. Malzeme 4mm kalınlığında olup farklı genişlik seçenekleri mevcuttur. Genişlik seçenekleri: 14-20-25-33cm. Malzeme tek başına 2-4dB fayda sağlamaktadır. Ayrıca Fonostrip duvar-döşeme bağlantılarında darbe emici olarak kullanılmaktadır.


Geri Dön