28 / 03 / 2024

Yataş Grup, İSMOB'da yeni tasarımlarını sergiledi!

Yataş Grup, İSMOB'da yeni tasarımlarını sergiledi!

Bu yıl 12. kez düzenlenen İSMOB, Beylikdüzü TÜYAP'ta başladı. Yataş Grup, İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) Enza Home ve Yataş Bedding markalarının en yeni tasarımlarını sergiledi.



Yataş Grup, İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) Enza Home ve Yataş Bedding markalarının en yeni tasarımlarını sergiledi.


Yataş Grup açıklamasına göre, Türkiye'nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan ve bu yıl 12. kez düzenlenen İSMOB, Beylikdüzü TÜYAP'ta başladı. Yataş Grup, bu yıl 900 metrekarelik standla katılım sağladığı fuarda Enza Home ve Yataş Bedding markalarının en yeni koleksiyonlarını ve ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.


Fuarda, Enza Home'un modern mobilya anlayışının yeniden yorumlandığı Terra, ceviz kaplama ve beyaz lake kombinasyonu olan Brera ve özel açılarla birleştirilmiş geometrik formlardan oluşan Maestro isimli üç özel serisi ilk kez görücüye çıktı. Özel serilerin dışında asimetrik formların bir araya geldiği, özel akrilik malzemeden üretilen Quadro Yatak Odası ve yüksek konfor sunan yemek odası, TV ünitesi ve koltuk takımından oluşan Frame Serisi ilk kez tüketiciyle buluştu. Orlando, Luce ve Merlin serileri de fuarda tanıtıldı.


Yataş Bedding'in Feran Ice teknolojisiyle geliştirilmiş nem yönetimi sağlayan ve vücutta biriken statik elektriği uzaklaştırarak stresten arınmaya yardımcı olan Stress Balance yatağı, yapısındaki pocket yayları sayesinde omuz, basen ve eklemler gibi konveks noktalarda daha az basınç ve yorgunluk hissetmeyi sağlayan Tesla Sleep yatağı sergilendi.


Fuarda ayrıca, kauçuk ağacının özünden elde edilen 7 bölgeli lateks malzemesinin kullanıldığı Seven-Z yatak, coil-within-coil teknolojisiyle üretilmiş Wallaby yayların kullanıldığı Wallaby Deluxe yatak, uyku konforunu en üst düzeye taşıyan Hourglass Premium yatak ilk kez tüketicilerin karşısına çıktı. İSMOB'da, 10 bin adet akıllı yayın bulunduğu King Master ve Yataş'ın yıllardır vazgeçilmez yatağı Blue Star yenilenmiş tasarımıyla tüketicilerin beğenisine sunuldu.



AA


Geri Dön