19 / 03 / 2024

Yataş, Karadağ’da mağaza açtı!

Yataş, Karadağ’da mağaza açtı!

Yataş Grup, Karadağ’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu. Sancak'ta yeni açılan Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünleri satışa sunuluyor.



Yataş tarafından, Karadağ’ın ‘Sancak’ olarak bilinen kesiminde açılan Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünleri satışa sunuluyor.


Mağazanın açılış törenine Yataş Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Genel Müdür Yardımcısı Ersin Serbes ile İhracat Bölge Yöneticisi Fatih Eralp katıldı. Türkçe karşılığıyla Akova olarak bilinen Bijelo Polje’de yer alan Enza Home mağazasının 1000 metrekarelik alanında modern, fonksiyonel ve ulaşılabilir tasarım ürünleri sergileniyor.


Enza Home mağazalarında yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanısıra tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma imkanı sağlayan tamamlayıcı ürünler yer alıyor. Enza Home mağazasıyla Karadağlıların tüm ev dekorasyonu ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen Yataş Grup, ikinci mağazasını bir yıl içinde başkent Podgorica’da açmaya hazırlanıyor. 


Milliyet





Geri Dön