19 / 04 / 2024

Yataş'tan fonksiyonel Corners köşe takımları!

Yataş'tan fonksiyonel Corners köşe takımları!

Yatak, mobilya ve ev tekstili markası Yataş, her evde salonların baş köşesine yerleşen Corners köşe takımları ile fonksiyonel ve rahat mobilyalar sunuyor



Yataş Corners markasının yeni ürünü Toronto da bu konseptin en modern seçeneklerinden birisi.
Her köşeye uyum sağlayan köşe takımları, renk uyumları, çağdaş ve rahatlık vaat eden tasarımları ile büyük ilgi çekiyor.

KÜÇÜK ALANLARDA BÜYÜK RAHATLIK
Yataş'ın yeni köşe takımı Toronto, markanın `Loft Life' konseptini tamamlayan bir ürün olarak tasarlanmış. Bu konsept, küçük alanlarda rahat ve kullanışlı yaşam alanlarına gönderme yaparak sıcak ve enerjik olduğu kadar estetik ve şık bir ev atmosferini anlatıyor.
Günümüz yaşam tarzına hitap eden bu anlayışla tasarlanan Toronto köşe takımı ile küçük mekanlarda bile TV ünitesi, sehpa ve Toronto üçlüsünden oluşan modern bir yaşam alanı yaratmak mümkün. Bu yeni modelin tasarımı, ferah bir görünüm yaratmak için ideal köşe takımını yaratmış. Az yer kaplayarak çok iş yapan Toronto ile TV keyfinden rahat bir uykuya kadar tüm aktivitelerinizde size eşlik eden bir mobilya sahibi olabilirsiniz. Üstelik Toronto, misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz bir alan sunarken evinizin havasını da değiştirecek.

HER MEKANA BİR DERİ MOBİLYA
Mudo Concept 2009-10 Sonbahar-Kış koleksiyonunda klasik ve modern ayrımı olmadan tüm mekanlarda deri ihtişamı yaşanacak. Kullanım rahatlığı ve farklı renk alternatifleriyle de tercih edilecek deri mobilyaları  her türlü mekanda rahatlıkla kullanabileceksiniz. Salondan yatak odasına, mutfaktan banyoya, aynadan çerçeveye, ev tekstilinden halıya ofisten aydınlatmaya kadar içinizi ısıtacak ürünlerle kışın sıcak bir mekan yaratmanın yolu Mudo Concept mağazalarından geçiyor. 

BAMBU VE BEYAZIN ŞIKLIĞI MOBİLYADA HAYAT BULDU
Yataş; ev mobilyalarında sunduğu özgün modellerle evinize şıklık katmaya devam ediyor. Yataş'ın yeni mobilya markası Enza'nın modüler mobilya yelpazesinin yeni koleksiyonu Bosco, modern tasarımı ve minimal çizgisi ile dikkat çekiyor. Beyaz ve bambunun kombinasyonuyla büyüleyen Bosco yatak odası, Bosco yemek odası ve Bosco TV ünitesi ile evler çarpıcı bir atmosfere bürünüyor.
Yenilikçi tasarımı ile dikkat çeken Bosco TV ünitesi, bas-aç  kapaklı bölmeleri şık tasarımı ve modernliği ile salonda da minimalist çizgiden uzaklaşmak istemeyenlerin tercihi.

MUTFAKTA, ERGONOMİ VE ESTETİK BİR?ARADA
Mutfakta geçirilen zamanı keyifli hale getirmeyi hedefleyen Kaleplus, yalın tasarımıyla dikkat çeken ve iki farklı kapak modelinin bir araya gelmesiyle yaratılan Herba & Papaya adlı koleksiyonu tüketicilerin beğenisine sunuyor. Zengin modül, yüzey, renk, aksesuar seçenekleri ve ada ünitesi ile Kaleplus mutfakları ergonomi, fonksiyonellik ve estetiği bir arada sunuyor.

YIL BİTMEDEN?MUTFAĞINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLERE
Alışkanlıklarımız ve yaşam tarzlarımızdaki değişim, evlerimizde de farklı ihtiyaçlar ve beklentiler yaratıyor. Mutfağında bu değişimi yakalamak isteyenler için Lineadecor, farklı bütçelere hitap edebilen cazip fırsatlar sunuyor. Kasım ayı sonuna kadar Lineadecor mağazalarında peşin ödemelerde yüzde 35 indirim ve maximum kart sahiplerine özel peşin fiyatına 12 taksit fırsatı sunuluyor.

DOĞAL VE İHTİŞAMLI DÖŞEMELER
Persan sezona çok zengin bir koleksiyonla giriyor. Uçuk tozpembe, gökyüzü mavisi, yeni filizlenmiş yaprakların yeşili ve güneşin ilk ışığında gizli sıcak sarı ile renklerin mükemmel uyumu Persan'ın emprime grubuyla, evlerinize baharın tazeliğini dört mevsim yaşama fırsatını veriyor. Koleksiyonuna `Floriana' adını veren firma, bu grupta güçlü ve zarif ana desenlerle her desenin zengin kom-binlerini bulunduruyor. 
Yıllar boyu evlerinizde yer alacak bu klasik seri, yeni koleksiyonda çok önemli bir yere sahip. Bu gruptaki kumaşlarla ister modern mobilyalarınızı döşeyin, ister antikalarınıza daha da değer katın. Seçim sizin.
Milliyet Cadde


Geri Dön