29 / 03 / 2024

Yatıkmusluk-Altınevler projesi kura çekimi gerçekleştirildi!

Yatıkmusluk-Altınevler projesi kura çekimi gerçekleştirildi!

Yatıkmusluk- Altınevler konutlarında kura çekimi gerçekleştirildi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül 'Bizler kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme çalışmalarımızla bu sorunu hızlı bir şekilde çözüyoruz' dedi.



Mamak'ın en büyük sorunu olan gecekonduya kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme çalışmalarıyla çözümler üreten Mamak Belediyesi bir yandan ilçede gecekondu yıkımlarına devam ediyor bir yandan da yapımı tamamlanan konutları hak sahiplerine teslim ediyor. Yatıkmusluk-AltınevIer Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan konutlarda kura çekimi gerçekleştirildi. 28 hak sahibinin yeni konutlarına kavuştuğu kura çekimi Mamak 45. Noter huzurunda yapıldı. Uyguladıkları kentsel dönüşüm projeleriyle gelecek nesillere rahat yaşayabilecekleri yaşam alanları oluşturduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "Mamak için yılların getirdiği en büyük sorun gecekondulaşmadır. 

Bizler kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme çalışmalarımızla bu sorunu hızlı bir şekilde çözüyoruz. 

Dünyanın en büyiik kentsel dönüşüm çalışmasının yürütüldüğü Mamak'ta kavgasız ve gürültüsüz bir dönüşüm yaşanıyor" dedi.


Anayurt


Geri Dön