27 / 04 / 2024

Yatıkmusluk'ta konut sevinci yaşandı!

Yatıkmusluk'ta konut sevinci yaşandı!

Mamak belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarımızla bu sorunu çözüyoruz. Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının yürütüldüğü Mamak'ta kavgasız bir dönüşüm yaşanıyor" dedi.



Yatıkmusluk-Altınevler'de yapımı biten evlerde kura çekimi gerçekleşti. hak sahibi büyük mutluluk yaşadı 'Mamak'ın en büyük sorunu olan gecekonduya kentsel dönüşüm ve kentsel yeniceme çalışmalarıyla çözüm üreten Mamak Belediyesi bir yandan gecekondu yıkımlarına devam ediyor bir yandan da yapımı tamamlanan konutları hak sahiplerine teslim ediyor. Belediye, Yatıkmusluk-Altmevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan konutlarda kura çekimi gerçekleştirdi. 


Uyguladıkları kentsel dönüşüm projeleriyle gelecek nesillere rahat yaşayabilecekleri yaşam alanları oluşturduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yılların getirdiği en büyük sorun gecekondulaşma. Kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarımızla bu sorunu çözüyoruz. Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının yürütüldüğü Mamak'ta kavgasız bir dönüşüm yaşanıyor" dedi. 


Sabah Ankara


Geri Dön