25 / 04 / 2024

Yatırımcılar Edirne’deki yatırım olanaklarını yerinde inceledi!

Yatırımcılar Edirne’deki yatırım olanaklarını yerinde inceledi!

Bayraktar Yatırım Holding A.Ş, Saray Halı, Anadolu Efes Grup, Kaşıbeyaz Turizm ve Hazar Group Edirne'deki yatırım olanaklarını yerinde incelemek ve değerlendirmek üzere, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti...




Yatırımcılar, Edirne’yi yakından tanımak, yatırım olanaklarını yerinde incelemek ve değerlendirmek üzere, geniş pazar imkanlarına sahip Edirne ziyaretinde bulundu.


Edirne'deki yatırım hacmini yerinde incelemek ve bilgi almak için Edirne'ye gelen, Bayraktar Yatırım Holding A.Ş. Onursal Başkanı Hüseyin Bayraktar, Saray Halı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Kurmel, Anadolu Efes Grup Ortaklarından Kamil Yazıcı, Kaşıbeyaz Turz. İşlet. San. ve Tic. A.Ş. Ahmet Kaşıbeyaz, Hazar Group İth. İhr. Ltd.Şti. Ali Polat, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.


ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile görüşen yatırımcılar, Zıpkınkurt'dan Edirne hakkında bilgi alarak istişarede bulundu. Edirne ekonomisi ve sanayisi hakkında heyete bilgi veren Zıpkınkurt, "Hangi açıdan bakarsak bakalım, Edirne, Türkiye için ve ülkemizin gelecek yarınları için son derece önemli bir şehir ve merkez konumundadır" dedi.


Edirne'nin bugüne kadar sanayisinin ve ticaretinin devletten çok fazla destek almadan belli bir seviyeye geldiğini belirten Zıpkınkurt, kısa ve rahat ulaşım seçenekleri ile komşu pazarlara yakınlığı Edirne'yi cazibe merkezi haline getirdiğini söyledi.



Milliyet


Geri Dön