18 / 04 / 2024

Yavuz Metal Ortadoğu'da ihracata başlayacak!

Yavuz Metal Ortadoğu'da ihracata başlayacak!

İnşaat sektöründe paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlamayı hedefliyor. Firma, bu yıl makine parkuruna yatırım yapacak.



İnşaat sektörüne tamamlayıcı ürünler ve paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlayacak. Bu yıl makine parkuruna yatırım yapmaya hazırlanan firma, önümüzdeki yıl ilk ihracatını Ortadoğu ülkelerine yapmak için çalışmalarına başladı. 


Tamamı kendilerinin hayal gücü ile üretilen dekoratif çelik ürünleri ile öne çıktıklarını anlatan firma sahibi Orhan Yavuz, "Kendi tasarımlarımızı paslanmaz çelik üzerine uygulayıp seramikle beraber bir bütün sağlıyoruz. Uçu çok açık, neyi hayal ediyorsak onu yapıyoruz. Bunu sadece paslanmaz olarak da düşünmemek lazım. Kesme var, bükme var. Biz metali şekillendiriyoruz, hayal edebileceğiniz her şekle getirebiliyoruz" dedi.

 

Bu yıl makine yatırımlarına odaklandıklarını, şu anda mevcut olan 12 makinanın yanma yeni makineler ekleyeceklerini belirten Yavuz, "Bir milyon liralık bir yatırım yapmış olacağız. Farklı sektörlerle ilgili olarak farklı makineler alacağız. Çin'e yapacağım seyahatle bu yatırımımızı şekillendireceğiz. Yıllık bin ton paslanmaz çelik üretimi yapıyoruz" dedi. 


Dekoratif ürünler, bahçe süsleri, aydınlatma, kişiye özel ürünler ile kişinin hayal ettiği birçok şeyi sınır tanımadan ürüne çevirebildiklerini aktaran Yavuz, ana bayiler ve büyük firmalarla bağlantılı halde olduklarını müteahhitlere direkt satışlarının olmadığını kaydetti. Perakende ağlarının olmadığının altını çizen Yavuz, geçen yılı 7 milyon lira ciro ile kapattıklarını bu yılki hedeflerinin ise yüzde 20 artışla 9 milyon lira olduğunu belirtti. Yavuz ayrıca ihracata önümüzdeki sene Ortadoğu ülkeleri ile başlamak için çalışmalar yaptıklarını anlattı.



Dünya


Geri Dön