19 / 04 / 2024

Yayla Park Evleri projesinin yüzde 54'ü satıldı!

Yayla Park Evleri projesinin yüzde 54'ü satıldı!

Modern mimarisi ve yüksek teknolojisiyle geleceğin yatırım ve yaşam alanlarını inşa eden Katal İnşaat, geçtiğimiz mayıs ayında 156 dairelik Şahintepesi Konutları'nı müşterilerine teslim etti.



Modern mimarisi ve yüksek teknolojisiyle geleceğin yatırım ve yaşam alanlarını inşa eden Katal İnşaat, geçtiğimiz mayıs ayında 156 dairelik Şahintepesi Konutları'nı müşterilerine teslim etti. Yoğun ilgi nedeniyle yüzde 98 oranında dolan Şahintepesi Konutları'nın ardından aynı bölgede 64 daireden oluşan Yaylapark Evleri'nin yapımına başlandı. 


YÜZDE 54'ÜNÜN SATIŞI YAPILDI 

Projenin yüzde 80'inin tamamlandığını belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Şahintepesi projesine olan yoğun ilgiden dolayı ikinci etap Yaylapark evlerinin yapımına başladık. Lansmanımız bir ay önce oluştu. Projenin yüzde 54'ünün satışı gerçekleşti. 

Uygun kredi koşullarıyla kampanyalı satışlarımız devanı edecek. Biz 'seç beğen al' sistemini uyguluyoruz. Böylelikle önce gelen müşteri istediği cepheden ev satın almış oluyor. Sözleşmemize göre daireleri teslim tarihimiz 30 Nisan Ama biz daha erken teslim ederek müşterilerimize sürpriz yapmayı hedefliyoruz" dedi. Kalite, Becker'in doğasında var Alman ekolü Becker'in tüm ürünlerinde, 'kalite' anlayışını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Becker Türkiye Genel Müdürü Volkan Kebir, "Kalite bizim doğamızda var" dedi. 


Akşam Ege 



Geri Dön