25 / 04 / 2024

Yayla Termal Afyonkarahisar iletişim!

Yayla Termal Afyonkarahisar iletişim!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal mevkiinde inşa edilen Yayla Termal projesi'nde 81,95 metrekareden başlangıç gösteren daireler yer alıyor. Hisse tapulu devremülk dairelerin yer aldığı proje Yayla Termal Turizm tarafından inşa ediliyor.



Yayla Termal Turizm Gıda İnşaat San. ve Tic. A.Ş. tarafından inşa edilen Yayla Termal Devremülkleri villa ve apart olarak tasarlandı. Yayla Termal Afyonkarahisar iletişim bilgileri şöyle:


Afyonkarahisar Yaylabağı-Gazlıgöl mevkiinde yükselen Yayla Termal'de, normal apart daireler ve villalar yer alıyor. Yayla Termal Tesisleri, Eskisehir – Afyonkarahisar Karayolu 20. kilometresinde yükseliyor.


Yayla Termal Tesisleri'nde apart devremülkler en küçüğü 81,95 metrekare olarak inşa edildi. Villalar ise 121,95 metrekareden başlıyor. Daire tipleri ise apartlar için 1 oda 1 salon, dubleks villalar için 3 oda 1 salon olarak düşünüldü. 


Gazlıgöl Yayla Termal'de bay ve bayan yüzme havuzları, fitness center, alışveriş merkezi, bay ve bayan Türk hamamları, SPA merkezi, sauna, restaurant ve cafe, tenis, rehabilitasyon merkezi, oyun bahçeleri, voleybol ve bovling gibi imkanlar mevcut.


Yayla Termal Afyonkarahisar iletişim numarası 0272 212 28 29 olarak belirlendi.

Proje dahilinde tasarlanan daireler hisse tapulu olarak satışa sunuluyor. 


Adres: Kadınana Caddesi No:2 Afyonkarahisar 


Yayla Termal Afyonkarahisar iletişim

Tel: 0272 212 28 29

Web: www.yaylatermal.com.tr

Merve Sinop/Emlakkulisi.com



Geri Dön