29 / 03 / 2024

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul projesi Soğanlı'da yükseliyor! Yeni proje!

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul projesi Soğanlı'da yükseliyor! Yeni proje!

Firma: Yazıcıoğlu İnşaat

Proje: Code İstanbul

Yazıcıoğlu İnşaat yakında satışa sunulacak olan İstanbul Bahçelievler'de yeni konut projesi "Code İstanbul" için çalışmalara başladı. Bahçelievler Soğanlı bölgesinde yükseliyor olan Code İstanbul Evleri projesinin temeli atıldı...




Yazıcıoğlu İnşaat'ın hayata geçireceği Code İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler - Soğanlı bölgesinde inşa ediliyor.  Code İstanbul  Soğanlı projesi Mimar Sinan Caddesi ile Marmara Caddesi'nin kesiştiği noktada yer alıyor.


Temeli atılan Soğanlı Code İstanbul Evleri projesinin satışları Eylül ayının 15'inden sonra başlıyor. 2 blok olarak inşa edilen Code İstanbul Evleri Soğanlı projesi 90 adet konuttan meydana geliyor. Daire büyüklüklerinin 143 metrekareden başladığı Code İstanbul Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri tasarlandı.


Fiyatların henüz belirlenmediği Bahçelievler Code İstanbul konut projesinin detayları önümüzdeki günlerde netleşecek. Satış ofisinin yakında hazır olacağı Code İstanbul Bahçelievler projesi ile ilgili detayları sitemizden öğrenebilirsiniz.


Yazıcıoğlu İnşaat'ın Güneşli'de teslim ettiği Bağ Evleri projesi

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul projesi Soğanlı da yükseliyor! Yeni proje!


Yazıcıoğlu İnşaat iletişim

Telefon: 0212 489 36 80

Web adresi : http://yaziciogluinsaat.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön