26 / 04 / 2024

Yazılımlar gayrimenkul sektörüne yön veriyor!

Yazılımlar gayrimenkul sektörüne yön veriyor!

Yazılım sektörü son yıllarda gayrimenkul sektöründe ön planda. Yazılımlar, özel ve kamuya ait tüm taşınmaz malların yönetilebildiği bir sistem halini aldı.



Yazılım sektörü son yıllarda dünyada ve ülkemizde potansiyelini hızla arttıran sektörlerin başında geliyor. İleri teknoloji sektörleri içerisinde değerlendirilen yazılım sektörü, son yıllardaki hızlı gelişmesine paralel olarak yenilikçi ürün hizmetlerini iç ve dış piyasalara sunuyor. Son yıllarda gayrimenkul sektöründe ön planda olan bu yazılımlar, özel ve kamuya ait tüm taşınmaz malların yönetilebildiği bir sistem halini aldı.  


Türkiye’nin yanı sıra Türkiye’nin öncü yazılım firmalarının başında gelen ve çeyrek asırdır mühendislik ve coğrafi bilgi sistemi alanlarında geliştirdiği uygun çözümleriyle Türkiye’nin en bilinen ve yaygın kullanılan yazılımı Netcad, son yaptığı çalışmalarda etkinliğini yurtdışında da kanıtladı.  Azerbaycan Hükümeti ve Dünya Bankası ile sürdürdüğü “Tapu ve Kadastro Yönetim Sistemi (RERCMS)” projesini tamamladı. 


Geri Dön