29 / 03 / 2024

Yazlık bölgelerde markalı projelere talep arttı!

Yazlık bölgelerde markalı projelere talep arttı!

Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını harekete geçirdi. Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.



Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.


Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını da harekete geçirdi. Yoğun çalışma temposundan bir süre de olsa uzaklaşmak isteyenler, artık otel konforunda ama ev rahatlığında yer arayışına giriyor. Bu arz hali de yazlık yatırıma talebi sıkıştırdı. 


12 ay kullanım için


Vatandaş artık yazlık yatırımını pörtföyüne eklerken, sezonluk değil 12 aylık kullanım için değerlendiriyor. Hali hazırda kullanılmadığı zaman kiraya verme seçeneğinin de yoğun olduğu yazlık yatırımı, bu yüzden oldukça cazip hale gelmeye başladı.


Mila’s Daphne Peninsula


MYC Partners tarafından hayata geçirilen Mila's Daphne Peninsula, Bodrum’u Avrupa Birliği’n den Tasarım ödüllü, prestijli bir projeye kavuşturuyor. Mila’s Daphne Peninsula’da yaşayacak olan herkes, evin her bölgesinden kesintisiz deniz manzarasına sahip oldu. 18 konut bloğunun bulunduğu projede 72 daire yer alıyor.


Vitanova Yalı Daireleri


Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Tilkicik Koyu'nda hayata geçirilen Vitanova Yalı Daireleri, denize 20 adımlık mesafede bulunuyor. Vitanova Yalı Daireleri, 3 blokta 36 daireden meydana geliyor. Projede 34 adet 2+1, 2 adet 145 metrekarelik 4+1 dubleks bulunuyor. Bahçe katı 2+1 daireler 76 metrekare, orta kat 2+1 daireler ise 63-64 metrekare olarak tasarlandı. Projeden ev alanlar Club Flipper'ın sosyal donatılarını da kullanabiliyor.


Fiera Vista Bodrum


Tipik bir İspanyol evi olarak tasarlanan Fiera Vista, Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Gündoğan'da deniz manzaralı bir arsa üzerinde yükseliyor. Gülman Group ve Norm Yapı ortaklığı imzası taşıyan Fiera Vista Bodrum projesi18 adet müstakil villadan oluşuyor. Projede her villanın kendine özel yüzme havuzu da mevcut. Proje ayrıca dört mevsim kullanıma da uygun tasarlandı.


Selen Vadi Konakları


Ünlü mimar Eren Talu tarafından tasarlanan Selen Vadi Konakları projesi Bodrum Güllük mevkiinde panoramik bir manzaraya sahip lokasyonda yer alıyor. Tamamı deniz manzaralı olan Selen Vadi Konakları projesinin dış cephesi özel bitkiyle kaplı. EKS İstanbul Yapı imzasıyla yükselen Selen Vadi Konakları'nda 30 dubleks daire ve 5 villa yer alıyor. Projede konutların iç dekorasyonları da Eren Talu'ya emanet. Evler, alıcıların talepleri doğrultusunda dekore edilecek.


Quattordici


Çeşme Ayasaranda Koyu’nda hayata geçirilen Quattordici projesi deniz sıfır konumda. Kendine ait plajı ve iskelesi bulunan projede 6 adet rezidans ve 8 dubleks villalar yer alıyor. Projedeki konutlar deniz ve Sakız Adası manzarasına sahip. Villaların kendine ait 300-350 metrekarelik müstakil bahçesi, yüzme havuzu ve garajı bulunuyor. Veryeriler İnşaat tarafından  İzmir  Çeşme'de hayata geçirilen doğayla uyumlu özel peyzaja yer verildi.


Mi'Marin Köyce Alaçatı 


Son yıllarda Türkiye'nin en gözde tatil beldelerinden biri haline gelen Alaçatı'da rezidans konseptinde bir villa projesi başladı. “Alaçatı’da kaldığı yerden yeni bir köy hikayesi” sloganıyla yola çıkan Mi'Marin Köyce Alaçatı, kendi içinde mini bir köy olarak kurgulandı. Otel hizmetinin de verildiği Suv Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen proje 62 villadan ve yaz/kış yaşayan bir köy olarak kurguladı. 


Mono Terrace 


Ege'nin en güzel tatil beldelerinden Çeşme'de hayata geçirilen Mono Terrace projesi villalar lüks detaylarla donatıldı. Mono Yapı tarafından inşa edilen Mono Terrace projesi 9 adet ikiz villadan meydana geliyor. Dubleks şeklinde tasarlanan 18 villanın kullanım alanı 190 metrekare. Bahçe ile birlikte bu alan 325 metrekareye kadar çıkıyor. Oturuma hazır durumda olan Mono Terrace projesinde villalar 4 oda 1 salon ve 3 banyolu şeklinde inşa edildi.


Casa De Playa Residence 


Çeşme Dalyanköy'de Sakızlı koy mevkiinde inşa edilen Casa De Playa Residence, denize sıfır mesafede bulunuyor. Sahildeki ev anlamına gelen Casa De Playa Residence, 12 ay boyunca VIP ayrıcalığı, concierge, peyzaj, havuz bakımı ve 24 saat güvenlik hizmetleriyle rezidans konforu sunuyor. Kuryap İnşaat tarafından hayata geçirilen Casa De Playa Residence projesi 3 blokta 36 daireden meydana geliyor. Bloklar 4 katlı olarak tasarlandı. Dairelerin tamamı 2+1 şeklinde inşa edildi.


Alara Loft 


Antalya'nın tek katta en büyük metrekaresine sahip projesi Alara Loft'ta 2 yada 3 daire alıp, birleştirmeye gerek kalmıyor. Lara Caddesi'nde denize sıfır konumuyla dikkat çeken projede daireler ultra lüks detaylara sahip. Deniz manzaralı banyolarda sauna ve jakuzi keyfi yaşamak mümkün. Kırmızıtaş A.Ş. tarafından inşa edilen Alara Loft projesi 9 katlı tek blokta 9 daireden meydana geliyor.


Ege Yıldızı


Denize sıfır inşa edilen ve 350 metrelik plaj ve iskeleye sahip olan Didim Ege Yıldızı projesi ormanla ve denizin arasında yükseliyor. 116 bin metrekarelik alana kurulan Ege Yıldızı Didim projesinde toplam 1091 konut bulunuyor. 3-4-5 katlı 45 bloktan oluşan Ege Yıldızı projesi Ege'nin en büyük yazlık konut projesi olma özelliğine sahip. Uygun fiyatlarla satışta olan Ege Yıldızı, ev sahiplerine huzurlu bir tatil hazırlıyor.


Royal Blue Yalova 


Yalova'da denize sıfır yükselen Royal Blue Yalova projesi dört mevsim yaşamaya uygun bir şekilde inşa ediliyor. UBG İnşaat'ın hayata geçirdiği Royal Blue Yalova projesinin inşaat çalışmaları 1 Temmuz 2013'te başladı. 14 blokta 544 daireden meydana gelen Royal Blue Yalova'da 1+1 ve 2+1 dairelere Bahçe Evleri, 3+1 daire ve 4+2 dubleks dairelere Yaşam Evleri, 4+1 daire ve 5+2 dublekslere Yalı Evleri adı verildi. Kendine ait 205 metre uzunluğunda kum plajı ve iskelesi bulunan projede helikopter pisti de mevcut durumda.


İlkim Konakları 


Sakarya Karasu'da inşa edilen İlkim Konakları projesi yaz-kış kullanıma uygun olarak tasarlandı. Projede Karasu'nun incecik kumu üzerinde gün batımını izlemek, Sakarya Nehri'nin Karadeniz ile kucaklaştığı yerde ızgara balık keyfini yaşamak mümkün. Mert İnşaat tarafından hayata geçirilen İlkim Konakları, 3 blokta 84 daireden oluşuyor. 5 bin 300 metrekarelik arsa üzerine kurulan projenin 6 bin 582 metrekaresi konuta, 200 metrekaresi sosyal tesise, 320 metrekaresi ise açık yüzme havuzuna ayrıldı.


Vatan


Geri Dön