19 / 04 / 2024

Yazlık sahibi olmak isteyen yatırımcılara öneriler!

Yazlık sahibi olmak isteyen yatırımcılara öneriler!

Yazlık yatırımı yapmak isteyen yatırımcılara dikkat edilmesi gerekenler ilk dikkat edilmesi gereken konunun ise istendiği zaman mülkün elden çıkarılabilirliği...




YAZ sezonunun açıldığı bu aylarında yazlık satışları da arttı. Yazlık yatırımı yapmak isteyen yatırımcılara dikkat edilmesi gerekenler konusunda tavsiyelerde bulunan emlak uzmanları, ilk dikkat edilmesi gereken konunun ise istendiği zaman mülkün elden çıkarılabilirliği olduğunu belirtti. 



Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan emlakjet.com Genel Müdürü Okan Arı şu bilgileri verdi: Yazlık seçimi yaparken sadece içinde oturacağımız dönemi değil gerektiğinde gayrimenkulümüzü satabilme olanağımızı da dikkate almalıyız. Dikkat edilmesi gereken diğer noktalar ise yıllık aidat, sosyal olanak ve yılın her döneminde oturma imkanı. Yazlık yatırımı yapmak sadece kendimize yazın oturacak bir ev almak değil, bunun çok ötesinde bir tercihtir. Yazımızı geçireceğimiz konut, bütün bir yıl boyunca iş, aile ve sosyal yaşamımız üzerinde belirleyicidir. emlakjet.com, gayrimenkul alıcı ve satıcılarını bir araya getiriyor. Çeşitli arama seçenekleri sayesinde farklı yatırım ve emlak türlerinin bulunabilmesini sağlayan emlakjet.com'da ki 'satılık', 'kiralık' ve 'kat karşılığı' gibi kategoriler, tercih edilen yatırım modelinde kolayca arama yapılmasına olanak sağlıyor. Site üzerinde daire, villa, yazlık, dükkan, arsa, otel ve bina gibi gayrimenkul türünde arama yapmak mümkün. 



Site, fiyatı düşen gayrimenkuller konusunda kullanıcılarını bilgilendirerek, yatırımcılara kısa süreli fırsatlardan faydalanma olanağı da veriyor. emlakjet.com'da 50 binTL'den 2.5 milyon TL'ye kadar yazlık bulmak mümkün. Ayrıca 1 haftadan 12 aya kadar süreler için de yazlık kiralanabiliyor. 


Star Gazetesi


Geri Dön