29 / 03 / 2024

YDA Group, 3 kategoride ödül aldı!

YDA Group, 3 kategoride ödül aldı!

YDA Group, Hürriyet tarafından düzenlenen "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü.



YDA Group'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards'ta Sabiha Gökçen Havalimanı Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezi (HABOM ) projesiyle "En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı" ve "Tamamlanmış En Yeşil Bina" kategorilerinde birincilik ödülü ile ödüllendirildi.


Ankara'da yapımı devam eden YDA PARK AVENUE gayrimenkul projesi de "En İyi  Dönüşüm Projesi" kategorisinde finale kalarak "Premium Proje" ödülünün sahibi oldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, şunları kaydetti:


"Türk sivil havacılık tarihinin stratejik olarak en önemli projelerinden olan HABOM, fiziki altyapı ve kapasite ölçeğinde dünyanın ilk 5 büyük tesisinden biri. Aynı zamanda 'LEED Gold Sertifikası'yla 'Yeşil Bina' olan projemizle, iki ayrı kategoride de birincilik ödülü aldık. Gayrimenkul alanında da pek çok yeniliği barındıran Ankara'nın en gözde konut projelerinden biri olan YDA Park Avenue projemiz de 'En İyi Dönüşüm' projelerinde finalistlerden biri olarak premium sertifikasının sahibi oldu.


"İnşaat sektörünün oscarları" olarak nitelenen böyle bir yarışmadan ödüllerle dönmek grubumuz adına mutluluk verici. Özellikle Ankara'da gerçekleştirdiğimiz YDA Park Avenue projemizin başarısı çok önemli. Çünkü konut sektöründe çıtayı yükselttiğine inandığımız bir proje olarak başarılı olması Anadolu'dan pek çok projenin  bu tür yarışmalarda başarılı olabileceğinin bir göstergesi. Biz bu açıdan Ankara'daki projelerimize çok önem veriyoruz. Bu yıl içerisinde lansmanını yapacağımız iki ayrı konut ve iş merkezi projemizle de Ankara'da markalı projelere imza atmaya devam edeceğiz."



AA


Geri Dön