28 / 03 / 2024

YDA Group, Sign of the City Awards 2015’te 3 ödül birden aldı!

YDA Group, Sign of the City Awards 2015’te 3 ödül birden aldı!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.



Sektörün heyecanla beklediği yarışma için bu yıl 101 projede 140 başvuru yapıldı. Üç farklı dalda finale kalan ve iki dalda birincilik, bir dalda da “Premium Proje” ödülünü almaya hak kazanan YDA Group, ödül gecesine adını altın harflerle yazdırdı.


YDA Group; Sabiha Gökçen Havalimanı Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezi (HABOM) projesiyle “En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı” ve “En Yeşil Bina (Tamamlanmış)”  kategorilerinde her iki ödülün de sahibi oldu. Ankara'da yapımı devam eden YDA PARK AVENUE gayrimenkul projesi de “En İyi Dönüşüm Projesi” kategorisinde finale kalarak “Premium Proje” sertifikasının sahibi oldu. 


‘GRUBUMUZ ADINA BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ'

Ödül gecesinden üç ödülle dönen YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan şunları söyledi: “Türk Sivil Havacılık tarihinin stratejik olarak en önemli projelerinden olan HABOM, fiziki altyapı ve kapasite ölçeğinde dünyanın ilk 5 büyük tesisinden birisi. Aynı zamanda “LEED Gold Sertifikası”yla Yeşil Bina olan projemizle, iki ayrı kategoride de ödül aldık. Gayrimenkul alanında da pek çok yeniliği barındıran Ankara'nın en gözde konut projelerinden biri olan YDA Park Avenue projemiz de “En İyi Dönüşüm” projelerinden finalistlerinden biri olarak Premium Sertifikası'nın sahibi oldu. Elbette “İnşaat Sektörünün Oscarları” olarak nitelenen böyle bir yarışmadan ödüllerle dönmek grubumuz adına mutluluk verici. Özellikle Ankara'da gerçekleştirdiğimiz YDA Park Avenue projemizin başarısı ayrıca önemli, çünkü konut sektöründe çıtayı yükselttiğine inandığımız bir proje olarak ve Ankaralı bir proje olarak başarılı olması Anadolu'dan pek çok projenin bu tür yarışmalarda başarılı olabileceğinin bir göstergesi. Biz bu açıdan Ankara'daki projelerimize çok önem veriyoruz, bu yıl içerisinde lansmanını yapacağımız iki ayrı konut ve iş merkezi projemizle de Ankara'da markalı projelere imza atmaya devam edeceğiz.”


Türkiye


Geri Dön