18 / 04 / 2024

YDA Group: Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz!

YDA Group: Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz!

YDA Group bugün gazetelerde darbe girimişimini kınayan bir yazı yayımladı. YDA Group yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti. İşte o yazı...



Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan HAİNCE DARBE GİRİŞİMİNE, S&P tarafından ÜLKE KREDİ DERECELENDİRME NOTUMUZUN HAKSIZ YERE DÜŞÜRÜLMESİNE, OHAL İLAN EDİLMESİNE, piyasalarda PLANLANMIŞ TAHVİL İHRAÇLARININ ERTELENDİĞİ bir dönemde, art arda yaşanan OLAĞANÜSTÜ TÜM ZOR ŞARTLARA RAĞMEN, 200 MİLYON TL. TAHVİL İHRACIMIZA GELEN YOĞUN TALEP NETİCESİNDE, 250 MİLYON TL. İLE 


ÜSTELİK; 

-TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARINDA DAHA ÖNCE HİÇ TEST EDİLMEMİŞ EN UZUN VADE ( 4 YIL ) 

-DÜŞÜK BORÇLANMA MALİYETİ ( + 350 BPS EK GETİRİ) 

-%40'INI YABANCI YATIRIMCILARIN ALDIĞI 

-SON YILLARIN EN BÜYÜK ÖZEL SEKTÖR TAHVİL İHRACINI GERÇEKLEŞTİRDİK. 


Milletçe yaşadığımız bu zorlu süreçte ve piyasanın içinde bulunduğu olağanüstü koşullarda piyasalara moral olan sadece Grubumuza değil, ülkemize ve piyasalara duyulan güveni pekiştiren bu ihracımıza, ÜLKEMİZE VE YDA'YA İNANARAK KATILIM SAĞLAYAN; BAŞTA AVRUPA İMAR VE KALKINMA BANKASI (EBRD) OLMAK ÜZERE TÜM YERLİ VE YABANCI YATIRIMCILARIMIZA VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ. 


YDA GROUP olarak; CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN LİDERLİĞİNE, BAŞBAKANIMIZ SAYIN BİNALİ YILDIRIM'IN YATIRIMCI KİMLİĞİNE, HÜKÜMETİMİZİN REFORMCU EKONOMİ YÖNETİMİNE, ASİL VE AZİZ MİLLETİMİZE, ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE, HEP İNANDIK, GÜVENDİK VE HER ZAMAN DA GÜVENMEYE DEVAM EDECEĞİZ. 


GÜÇLÜ TÜRKİYE için, YENİ TÜRKİYE için, ortak geleceğimize katkı sağlamak için, "Değer Yaratmak" zorunda olduğumuz bilinciyle, milli birlik ve beraberlik içinde DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA, üreterek ve daha fazla istihdam sağlayarak İNSANIMIZIN YAŞAMINA DEĞER KATMAYA, ülkemizin ekonomik ve sosyal gelişimini destekleyen YATIRIMLARIMIZA HIZ KESMEDEN DURMAKSIZIN DEVAM EDECEĞİZ. 


Büyük Türk Milletinin el ele vererek ve kenetlenerek bu zorlu günleri de en kısa sürede atlatacağına tüm kalbimizle inanıyor, ülkemizin ve asil milletimizin hiç bir zaman bir daha böyle zor günler, ihanetler yaşamamasını, milli birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyoruz. 


Saygılarımızla 


YDA


Geri Dön