27 / 04 / 2024

YDA Park Avenue daire fiyatları!

YDA Park Avenue daire fiyatları!

Firma: YDA Group

Proje: Ankara Park Avenue

Konut tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Park Avenue Evleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde inşa ediliyor. İşte YDA Park Avenue daire fiyatları...



Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Park Avenue Konutları 133 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Satış süreci devam eden projede 1.885 tane konut yer alıyor. 


YDA Group imzası ile hayata geçirilen Yenimahalle Park Avenue projesinde dairelerin teslim tarihi 2017 yılı Temmuz ayı olarak belirlendi. Proje 900 milyon lira yatırım bedeline sahip. 


YDA Park Avenue daire fiyatları evlerin büyüklüklerine göre değişiyor. Proje fitness merkezi, kapalı otopark, sauna, çocuk oyun alanları, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu gibi ortak alanlardan oluşuyor. 


Ankara Park Avenue Konutları üniversite yerleşkesine 10 dakika, Onkoloji Hastanesi'ne 2 dakika, Kızılay'a 7-8 dakika, metronun Hastane ve Macunköy duraklarına 5 dakikalık yakınlıkta bulunuyor. 


YDA Park Avenue daire fiyatları 3 oda 1 salon evlerde 350 bin TL ile 550 bin TL, 4 oda 1 salonlar ise 410 bin TL ile 625 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Park Avenue adres bilgileri: Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle/ANKARA


Yenimahalle Park Avenue iletişim

Telefon:  0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön