25 / 04 / 2024

YDA Zeytinburnu'nda İETT Sitesi'ni dönüştürecek!

YDA Zeytinburnu'nda İETT Sitesi'ni dönüştürecek!

Firma: YDA Group

Proje: YDA Zeytinburnu

Bugün Çırağan Sarayı'nda basınla bir araya gelen YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, İstanbul'da 2 yeni projenin ve halka arzın müjdesini verdi. Detayları haberimizde yer alıyor...



YDA Zeytinburnu nda İETT Sitesi ni dönüştürecek!


Bugün tahvillerine EBRD'nin (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) 40 milyon TL tutarda yatırım yaptığını duyuran YDA Group, Çırağan Sarayı'ında basınla bir araya geldi.


Ankara'da Park Avenue projesinin satışlarına devam eden ve The İstanbul Veliefendi projesinin teslimlerine hazırlanan YDA Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan İstanbul'da 2 projenin ve halka arzın müjdesini verdi.


2018'de halka açılmayı planladıklarını ifade eden Arslan, "Temelini attığımız Kayseri Şehir Hastanesi, Manisa Şehir Hastanesi ve 2015'te temelini atacağımız Konya Şehir Hastanesi ile Dalaman yeni terminal binasının teslimlerinin 2017 yılınında olmasını planlıyoruz. 3 yıllık borçlanmanın irtifasını kapatıp, uluslararası bir seviyeye geldiğimizde halka arzı düşünüyoruz." dedi.



YDA'nın tahviliyle EBRD Türk lirasına yatırım yaptı! Haberin detayı için tıklayınız!



İstanbul Finans Merkezi'nde BDDK binasını yapacağız!


Hüseyin Arslan, " İstanbul Finans Merkezi'nde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun yapımını grubumuz kazanmış durumda. Ocak, Şubat aylarında projemize başlayacağız. Onay sürecini bekliyoruz.


Zeytinburnu'nda İETT sitesini dönüştüreceğiz!


2015 yılında inşaatına başlamayı planladıklarını söyleyen Arslan, " Zeytinburnu'nda 252 hak sahibinin üzerinde yaşadığı İETT sitesini dönüştüreceğiz. Hak sahiplerinin yüzde 95'yle protokolleri imzaladık. Şuanda bakanlık için yasal prosedürün hazırlığı içindeyiz. Projelerimizi çiziyoruz. Prosedüründe 6 içinde tamamlanmasını umut ediyoruz. Proje yaklaşık 500-600 adet konuttan meydana gelecek." dedi.


YDA Zeytinburnu nda İETT Sitesi ni dönüştürecek!


Telefon: 0 312 459 44 00

Web: http://yda.com.tr/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön