26 / 04 / 2024

Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık!

Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık!

Firma: Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat

Proje: Yedi Mavi

Toplam 1.047 bağımsız birimi bünyesinde barındıran Yedi Mavi projesi 73 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık...



Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı ile hayata geçiriliyor.


Konut, otel, ofis, alışveriş merkezine de yer verilen  Yedi Mavi  Zeytinburnu projesi 73 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. 


Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde sıralanıyor. Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri'nda daire büyüklükleri 75 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.


Toplam 1.047 bağımsız birimi bünyesinde barındıran Yedi Mavi projesi 63,5 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. 


zeytinburnu Yedi Mavi projesi Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı tarafından 2011 yılında TOBB'dan alınan Zeytinburnu arazisi üzerinde yapılıyor. 


17 katlı altı blok olarak tasarlanan  Yedi Mavi  projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak. Projede daire sahiplerine alışveriş alanları, fitness, sauna, spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu gibi sosyal donarılar sağlanıcak. 


Adres: Kazlıçeşme Mah., Kennedy Cad. 62/1 Zeytinburnu – İstanbul


Tel: 444 7 034

Web: www.yedimavi.com.tr

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön