28 / 03 / 2024

YEM'de Yeşil Tasarım toplantısı 30 Kasım'da yapılacak!

YEM'de Yeşil Tasarım toplantısı 30 Kasım'da yapılacak!

Her ayın son Salı akşamı Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilen EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN – Green Drinks buluşmalarının ikincisi “Yeşil Tasarım” konulu toplantı 30 Kasım’da yapılacak



 EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN – Green Drinks  buluşmalarında bu ay “yeşil tasarım ve moda” tartışılacak..
Ulaşım, tasarım, finans, teknoloji, gelecek ve enerji konularında, her ayın son Salı akşamı Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilen EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN – Green Drinks buluşmalarının ikincisi “Yeşil Tasarım” konulu toplantı 30 Kasım’da yapılacak.
Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi’nin 2005 yılından bu yana mimarlık ve yapı sektöründe ekoloji, sürdürülebilirlik, çevre dostu binalar ve uygulamalar konularında başarıyla sürdürdüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi; EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Buluşmaları…
Yapı-Endüstri Merkezi bu etkinlikler ile; 2011 yılı Nisan ayına kadar, her ayın son Salı akşamı, gezegenin tükenen kaynakları karşısında “ulaşım, tasarım, finans, network, gelecek ve enerji” alanlarında üretilen çözümlerin tartışılacağı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Her toplantıda ayrı bir tema ile düzenlenen bu toplantılar sürdürülebilirlik konusunda farklı alanlardaki duyarlı toplulukları buluşturuyor, başarı hikâyelerinin ve yeşil iş modellerinin tartışıldığı bir platform olmayı hedefliyor.
27 Nisan- 1 Mayıs 2011, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de, YAPI FUARI / TURKEYBUILD İSTANBUL ile beraber düzenlenecek EKODÜNYA Fuarı ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek “EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN ” toplantılarına “Green Drinks” adı altında dünyada çeşitli şehirlerde aynı formatta yapılan etkinlik eşlik edecek.
EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN buluşmalarının ilki geçtiğimiz ay “yeşil ulaşım” başlığında gerçekleşmiş ve büyük ilgi görmüştü. İkinci buluşma ise, 30 Kasım 2010 tarihinde “Yeşil Tasarım” başlığı ile düzenleniyor. “Sürdürülebilir Yaşam için Tasarım Derneği” ve “Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi”nin kurucuları arasında yer alan, Endüstriyel Tasarımcı ve Sürdürülebilirlik Danışmanı Pınar Öncel ile %100 ekolojik kumaşlardan üretilen, Türkiye’nin ilk ekolojik markalarından biri olarak konumlandırılan Boa markasının kurucularından Seray Cengiz’in konuşmacı olacağı toplantı, katılımcıların da katkıda bulunabileceği bir formatta gerçekleşecek.
EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN- Green Drinks: “Yeşil Tasarım”
30 Kasım 2010 Salı, 19.00, Yapı-Endüstri Merkezi- Fulya
19. 00-19.40 Yeşil Tasarım
Pınar Öncel – Endüstriyel Tasarımcı ve Sürdürülebilirlik Danışmanı
Seray Cengiz  -BOA Studio, Kurucu Ortak
19.40 - 20.30 Green Drinks İstanbul
Kayıt ve detaylı bilgi için www.yemetkinlik.com/yesiltasarim


Geri Dön