19 / 03 / 2024

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.



25 yılı aşkın süredir geliştirdiği nitelikli projeleriyle dikkat çeken Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde inşa ettiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. İstanbul’un merkezinde iş hayatında lüksün ayrıcalığını yaşamayı tercih eden ilk marka ise Türkiye’yi online yemek siparişi ile tanıştıran Yemeksepeti oldu. 9.500 metrekarelik ofis alanı kiralayan Yemeksepeti 550 çalışanı ile birlikte genel merkezini Ferko Signature’a taşıyacak.


Yemeksepeti 10 yıl boyunca Ferko Signature’da…


Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan Ferko Signature tasarım ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına farklı bir yorum getiriyor. Ferko Signature ofislerinde satışların tamamlandığını belirten Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten; “‘Ferko Signature lanse edildiği ilk günden bu yana yatırımcıların ilgi odağı oldu, proje hem lokasyonu hem de donanımı ile oldukça dikkat çekti. Projemizde artık kiralamalara başladık. Kiralamalarda da farklı sektörlerin lider markalarının gösterdiği ilgi bizi oldukça mutlu ediyor. Bu işbirliklerinin en güzel örneğini de ilk olarak Yemeksepeti ile gerçekleştirdik” dedi. Gökçe Meriçten “Sektörünün lideri Yemeksepeti tüm birimleriyle beraber 10 yıl boyunca, Ferko Signature’ın Sign 3 bloğunda yer alacak. Yemeksepeti CEO’su Sayın Nevzat Aydın ve değerli ekibinin, klasik iş hayatından tamamen farklı bir dokunuşa sahip olan ferah ve modern ofislerinde verimli bir çalışma ortamı yakalayıp başarılı projelere imza atacaklarına gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.


İstanbul’un en değerli arazisi üzerine konumlandırılan ve merkezi lokasyonu ile ön plana çıkan Ferko Signature’da faaliyetlerine devam edecek olan Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, “Yemeksepeti ofis ortamıyla Türkiye’de her zaman referans gösterilen bir marka oldu. Ekibimizin hızla büyümesi nedeniyle taşınmaya karar verdiğimizde, mekan standartlarımızın çıtasını daha da yükseltecek bir yer arayışına girdik. Ferko ile iş yapış tarzlarımızın birbirine uyması, binanın konumu ve mimarisiyle genç çalışan kitlemiz için cazip olması, bize sağladığı geniş alan ve kalite standartları burayı seçmemizde etkili oldu. Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık ile çalışarak, yine her detayıyla kurum kültürümüzü yansıtan, bizim ruhumuza uygun ve eskisinden de iddialı bir ofis ortamı kurguluyoruz”dedi.


Teknolojik ve çevre dostu sistemlerle donatılan, lüks kavramını ofislere taşıyan Ferko Signature, sosyal yaşamın odağındaki popüler markalara sahip AVM’ler ile şehrin gözde otel, restoran ve eğlence merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor. Ferko Signature, aynı zamanda tüm bağlantı yollarının kesiştiği merkezi konumu ve çeşitli ulaşım alternatifleri ile zaman tasarrufu avantajı sağlıyor. Ferko Signature’ın ‘Kent Bahçesi’nde bulunan yeşil alan, kafe ve restoranları ise iş yaşamının hızlı temposunda, çalışanların soluklanmaları için tasarlandı.


Geri Dön