23 / 04 / 2024

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi açıldı!

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi açıldı!

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, hizmet vermeye başlayan Yeni Arhavi Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Hastane ziyaretinde Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da hazır bulundu.




Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, hizmet vermeye başlayan Yeni Arhavi Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Hastane ziyaretinde Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da hazır bulundu. Sürecin başından bu yana yapımını titizlikle takip eden Başkan Hekimoğlu, Arhavi Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Özdemir ve Müdür Şadi Hatinoğlu ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.


Mevcut devlet hastanenin sürekli büyüyen ve gelişen ilçemize yetersiz geldiğini ve cevap veremez halde olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, yeni hastane binası ile ilçe halkına ve çevre ilçelerden gelenlere hak ettiği kaliteli hizmetin verileceğinden bahsetti. Acil servis ve poliklinikler de dâhil olmak üzere sağlık hizmeti vermek adına yeni binaya taşındıklarını belirten Başhekim Özdemir, diyaliz ve servis hizmetlerinin de ilerleyen günlerde aktif hale geleceğini dile getirdi. Başkan Hekimoğlu, büyük bir sabırla inşaatın bitmesini bekleyen ilçe halkının, yeni hastane binasında son derece modern ve donanımlı bir ortamda, nitelikli sağlık hizmeti alacaklarına dikkat çekerek hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.



Arhavi Belediyesi


Geri Dön