27 / 04 / 2024

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sağlık hizmetleri açısından ilçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor.




İlçedeki en önemli projelerden biri olan Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sağlık hizmetleri açısından ilçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor. 7.700 metrekarelik bir alanda yer alacak olan hastane inşaatında yürütülen çalışmalar ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Büyük bir kısmının tamamlandığı hastane inşaatında tabelaların takılmasının ardından hastane içi temizlik çalışmaları devam ediyor.


Dış ve iç kısımlarının bitmek üzere olan hastane inşaatında, son proje tadilatıyla eski binasının yıkılıp, yerine otopark alanı haline gelecek. İlçe halkının ve bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olacak olan binanın yaklaşık 9 uzman branşla poliklinik hizmeti vermesinin yanı sıra hastanenin 40 yataklı olacağı, yoğun bakım ünitesi, acil servisi ve bunun gibi birçok sağlık hizmetleri ihtiyaçlarını karşılayacak birimleri ile yakında hizmete girmesi planlanıyor.


Arhavi Belediyesi




Geri Dön