24 / 04 / 2024

Yeni Fatsa Devlet Hastanesi binası Mart 2016'da tamamlanacak!

Yeni Fatsa Devlet Hastanesi binası Mart 2016'da tamamlanacak!

300 yatak kapasitesine sahip olması hedeflenen Yeni Fatsa Devlet Hastanesi binası 2016 yılının Mart ayında tamamlanacak. Ek hizmet binasının ise resmi açılış töreni gerçekleştirildi.



Fatsa Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası resmi açılışı yapıldı. Yeni Fatsa Devlet Hastanesi binası ise 2016 Mart ayında tamamlanacak. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan 300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.


Yeni Fatsa Devlet Hastanesi binası Mart 2016 da tamamlanacak!


Mevcut hizmet binasının büyük bir kısmının yıkılması sebebiyle ilçe merkezinde ek hizmet binası kiralandı. Yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatı 2016 Mart ayında tamamlanacak. 300 yataklı yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatı son hızıyla devam ediyor. Mevcut binanın en son bloğu kaldı ve onunda yıkımını 15 gün içerisinde yapılacak. Şehir içinde açılan semt polikliniği şu an için ihtiyacı karşılayacak kapasitede. 


Yatakhanelerde an fazla 2 kişi yatacak, 114 çift ve 52 tek kişilik oda olacak. Her odanın ayrı tuvaleti, banyosu olacak. Yine binanın üstünde helikopter pisti olacak ve acil vakalarda helikopter hizmeti de hastane binasının hemen üstünden yapılacak.

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön