25 / 04 / 2024

Yeni Galata Köprüsü'ne bakım yapılacak!

Yeni Galata Köprüsü'ne bakım yapılacak!

Yeni Galata Köprüsü, bakım çalışması nedeniyle 17-20 Temmuz tarihleri arasında tek taraflı olarak trafiğe
kapatılacak



Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nün, Yeni Galata Köprüsü'nün açılır-kapanır baskül kanatlarında mil yataklarının değişimini yapacağı belirtildi.

Yeni Galata Köprüsü'nün Boğaz tarafında (Eminönü-Karaköy istikameti) yapılacak çalışma nedeniyle köprünün yarın saat 23.00'ten itibaren, 20 Temmuz Pazartesi günü saat 05.00'e kadar tek taraflı olarak araç, yaya ve tramvay trafiğine kapatılacağı kaydedildi.

Açıklamada, köprünün Karaköy'den Eminönü'ne geçiş istikametinin trafiğe açık olacağı, belirtilen tarihler arasında Yeni Galata Köprüsü'nün Boğaz tarafını kullanacak araç ve yayaların Atatürk Köprüsü'nü kullanmaları gerektiği aktarıldı.

Tramvay geçişlerinin ise köprünün Haliç tarafındaki tek hattan yapılacağı bildirildi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Yeni Galata Köprüsü 3 gün kapalı

Yeni Galata Köprüsü, bakım çalışması nedeniyle 17-20 Temmuz tarihleri arasında tek taraflı olarak trafiğe kapatılacak.

Çalışma nedeniyle bugün 23.00'ten itibaren, 20 Temmuz Pazartesi saat 05.00'e kadar köprünün Eminönü-Karaköy istikameti araç, yaya ve tramvay trafiğine kapatılacak. Belirtilen tarihler arasında köprünün Boğaz tarafını kullanacak araç ve yayaların Atatürk Köprüsü'nü kullanmaları istendi. Tramvay geçişleri ise köprünün Haliç tarafındaki tek hattan yapılacak.
Hürriyet

Yeni Galata Köprüsü üç gün kapalı

Yeni Galata Köprüsü, baskül kanatlarının mil değişimi çalışması nedeniyle, 17-20 Temmuz arasında tek taraflı olarak araç, yaya ve tramvay trafiğine kapanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Deniz Hizmetleri Müdürlüğü, Yeni Galata Köprüsü'nün açılır-kapanır baskül kanatlarında mil yataklarının değişimini yapacak.

Çalışma köprünün Boğaz tarafında (Eminönü-Karaköy istikameti) yapılacak.

Bu nedenle köprü; 17 Temmuz 2009 Cuma günü (yarın) saat; 23.00'den itibaren 20 Temmuz 2009 Pazartesi günü saat; 05.00'e kadar tek taraflı olarak araç, yaya ve tramvay trafiğine kapanacak.

Köprünün, Karaköy'den Eminönü'ne geçiş istikameti ise trafiğe açık olacak. Belirtilen tarihler arasında Yeni Galata Köprüsü'nün Boğaz tarafını kullanacak araç ve yayaların Atatürk Köprüsü'nü kullanmaları gerekmektedir. Tramvay geçişleri ise köprünün Haliç tarafındaki tek hattan yapılacaktır."
Star

Yeni Galata Köprüsü 3 gün kapalı 
 
Yeni Galata Köprüsü, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 17 Temmuz 2009 Cuma saat 23.00'ten itibaren 20 Temmuz 2009 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar tek taraflı olarak araç, yaya ve tramvay trafiğine kapanacak.  
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Boğaz tarafında Eminönü-Karaköy istikametinde açılır-kapanır baskül kanatlarında mil yataklarının değişimi yapılacağı için Yeni Galata Köprüsü'nün tek taraflı olarak araç, yaya ve tramvay trafiğine kapanacağını açıkladı. Köprünün, Karaköy'den Eminönü'ne geçiş istikameti ise trafiğe açık olacak. Açıklamada, belirtilen tarihler arasında Yeni Galata Köprüsü'nün Boğaz tarafını kullanacak araç ve yayaların Atatürk Köprüsü'nü kullanmaları istendi. Tramvay geçişleri ise köprünün Haliç tarafındaki tek hattan yapılacak.
Zaman

Yeni Galata Köprüsü'nde çalışma

Yeni Galata Köprüsü, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Eminönü'nden Karaköy'e geçiş istikametinde tek yönlü araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
17 Temmuz 2009 Cuma günü 23.00'de başlayan çalışmaların 20 Temmuz 2009 Pazartesi günü 05.00'te sona ereceği açıklandı.

Eminönü'nden Karaköy'e geçiş istikameti köprüdeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Yeni Galata Köprüsü, saat 23.00'den itibaren tek yönlü yaya ve araç trafiğine kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, çalışmaların 20 Temmuz tarihine kadar süreceği ve 20 Temmuz 2009 05.00'ten itibaren yolun trafiğe açılacağı belirtildi.

Yetkililer, Karaköy'e geçişte sürücülere Atütürk Köprüsü ve Haliç Köprüsü'nü kullanmaları tavsiyesinde bulundu.
Sabah


Geri Dön