18 / 04 / 2024

Yeni iş kuranlara Ziraat Bankası'ndan düşük faizli kredi!

Yeni iş kuranlara Ziraat Bankası'ndan düşük faizli kredi!

Ziraat Bankası düşük faizli kredi verecek. Salihli Ziraat Bankası Müdürü İsmet Öztürk, 5 yılını doldurmamış şirketlere 50 bin TL’ye kadar kefilsiz, ipoteksiz,rehinsiz, düşük faizli kredi verileceğini açıkladı...



Ziraat Bankası, 5 yılını doldurmamış şirketlere 50 bin TL’ye kadar kefilsiz, ipoteksiz,rehinsiz, düşük faizli kredi verileceğini açıkladı Salihli Ziraat Bankası Müdürü İsmet Öztürk, 5 yılını doldurmamış şirketlere 50 bin TL’ye kadar kefilsiz, ipoteksiz,rehinsiz, düşük faizli kredi verdiklerini söyledi.


Salihli Ziraat Bankası Müdürü İsmet Öztürk, Salihli TSO’nun yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendisi de Salihli’ye yeni atanan Öztürk, TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Başkan Yardımcısı Günay Topkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemalettin Tosun, Halil Necmi Çevik ve Bayram Emir Yorguncu tarafından karşılandı.


Bankanın iş dünyasına sunduğu çeşitli kredi imkanları hakkında bilgi veren İsmet Öztürk, Avrupa Yatırım Fonu kaynaklarından kullandırılan yeni kredi hakkında şu bilgileri verdi:


“Avrupa Yatırım Fonu ile Ziraat Bankası’nın başlattığı program çerçevesinde meslekte 5 yılını doldurmamış şirketlere, esnafa ve ruhsata dayalı belirli işkollarına yönelik ucuz, kefilsiz, ipoteksiz ve rehinsiz kredi imkanı sunuluyor. Meslek hayatına yeni atılmış esnaf ve sanatkarların ağırlıklı olarak finanse edildiği bu anlaşmada, yeni kurulmuş 5 yılını doldurmamış ve 9 kişiden az personel çalıştıran şirketlere destek olmak istiyoruz. Kadın girişimciler yüzde 30, erkek girişimciler ise yüzde 20 indirimli faiz oranlarıyla kredi kullanabilecekler. Berber, kuaför, fotoğrafçı, saatçi, el sanatları, elektrikçi, terzi, oto tamircisi, demirci, unlu mamul üretimi, marangoz, mobilyacı ve lokantacı gibi toplam 113 işkolunda faaliyet gösteren esnaf ve serbest meslek erbabı bu krediden faydalanabilecek.”

İsmet Öztürk, her esnafın 50 bin TL’ye kadar kredi kullanabileceğini, kadınlarda 1 yıl ertelemeli ve 5 yıla kadar vadeli kredinin erkeklerde 6 ay ertelemeli ve 36 ay taksitli olacağını sözlerine ekledi.


Salihli TSO Başkanı İbrahim Yüksel, bankaların iş dünyasının vazgeçilmez partnerleri olduğunu belirterek, Ziraat Bankası’nın esnaf ve sanatkarlara sağladığı imkanların oldukça uygun koşullar sağladığını kaydederek “İhtiyacı olan odamız üyesi veya diğer esnaf odalarına kayıtlı genç esnaf ve şirket yetkilileri bu kredilerden yararlanabilir” dedi.


Kredi Pazarı


Geri Dön