29 / 03 / 2024

Yeni KEY listesi yayınlandı!

Yeni KEY listesi yayınlandı!

Yeni key ödemeleri 2014 listesi, 28 Nisan 2014 tarihinde (bugün) mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni key ödemeleri sorgulama TC kimlik numaraları ile yapılabiliyor. İşte yeni yayınlanan key listesi...



Yeni KEY listesi yayınlandı!

Yeni key ödemeleri 2014 listesi, 28 Nisan 2014 tarihinde (bugün) mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni key ödemeleri sorgulama TC kimlik numaraları ile yapılabiliyor. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine http://www.keyodemeleri.com/ adresinden ulaşabiliyor. KEY ödemelerinde de T.C. kimlik numarasının ibrazı zorunlu oluyor.


KEY ödemeleri nasıl alınır?

Yardıma müstehak Devlet memurları ile diğer kamu personelinin konut edindirme yardımı kurumlarınca aylıklara ilişkin hükümler dairesinde tahakkuk ettirilerek, yardımın ait bulunduğu ayın sonuna kadar Türkiye Emlak ve Kredi Bankasında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı adına açılacak ” Devlet Memurları ve Emeklileri Konut Edindirme Yardımı Hesabı”na ödenir.


Yardıma müstehak emekli, adi malul ve vazife malullerinin kanut edindirme yardımı, T.C. Emekli Sandığı’nca aylıklara ilişkin hükümler dairesinde tahakkuk ettirilerek yukarıda belirtilen hesaba o ayın sonuna kadar ödenir. T.C. Emekli Sandığı bu şekilde ödenen konut edindirme yardımlarını ilgililere sosyal yardım zamlarını ödeyen kurumlardan bir ay içinde yazı ile istemek suretiyle tahsil eder.


b) Yardıma müstehak işçilerin, konut edindirme yardımı, işverenlerce tahakkuk ettirilerek Sosyal Sigortalar Kurumu’na yatırılır. 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu’nun primlerin ödenmesine ilişkin hükümleri dairesinde Kurumca tahsil edilen miktar, tahsilatın yapıldığı ayı takip eden bir ay zarfında topluca Türkiye Emlak Kredi Bankasında Toplu Konut ve Kamu ortaklığı İdaresi Başkanlığı adına açılacak “işçiler ve Emeklileri Konut edindirme Yardımı Hesabı” na yatırılır.


Yaşlılık veya malullük aylığı alanlardan yardıma müstehak bulunanların konut edindirme yardımı, Sosyal Sigortalar Kurumu’nca aylıklara ilişkin hükümler dairesinde tahakkuk ettirilerek, yardımın ait olduğu ayı takip eden bir ay içinde yukarıda belirtilen hesaba yatırılır.


KEY ödemeleri sorgulamada isminiz yoksa itiraz dilekçesi!


Geri Dön