26 / 04 / 2024

Yeni Mahalle Hizmet Binası'nın inşaatında sona yaklaşıldı!

Yeni Mahalle Hizmet Binası'nın inşaatında sona yaklaşıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediyesi'nin Yeni Mahalle'de yapımı devam eden hizmet binasında incelemelerde bulundu, Yılmaz inşaat halinde olan katları tek tek gezerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediyesi'nin Yeni Mahalle'de yapımı devam eden hizmet binasında incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, bina içerisinde yapılan geçici düzenleme ile hizmet vermeye başlayan birimlerin bulunduğu katları ve inşaat halinde olan katları tek tek gezerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 
ALTINORDU’YA YAKIŞIR BİR BİNA OLACAK

 

İncelemelerin ardından yaptığı açıklamada Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 19 İlçe Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Başkan Enver Yılmaz; "Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 19 İlçe Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Altınordu Belediyemiz tarafından yapılan yeni hizmet binasında incelemelerde bulunduk. Şu anda bilindiği üzere Altınordu Belediyesi 4 ayrı noktada hizmet yürütüyor. Bu bina kısa sürede tamamlanınca vatandaşlarımıza tek bir noktadan hizmet verilecek. Altınordu Belediyemizin yeni hizmet binası, modern görüntüsüyle ilçemize yakışan bir bina olacak. Başta Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞILDI

 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise; " Belediye hizmet binamızda çalışmalarda sona yaklaştık. Altınordulu vatandaşlarımıza yakışır modern bir bina inşa ediyoruz. Kısa süre sonra bu binanın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Yeni hizmet binamızın yapılmasında ve diğer çalışmalarımızda bize her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'a teşekkür ediyorum" dedi.

 

Başkan Yılmaz'a incelemelerinde Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli de eşlik ettiler.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön