19 / 04 / 2024

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekilişi bugün!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekilişi bugün!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 1056 konutun kura çekim törenine katılacak...




Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 1056 konutun kura çekim törenine katılacak.


Başbakan Davutoğlu ve Başkan Gökçek, aynı gün Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında yapılan Hatip Çayı Parkı’nı da birlikte hizmete açacak.


 


-DÜNYANIN EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ


Başbakan Davutoğlu ile Başkan Gökçek’in katılımıyla Hatip Çayı Parkı’nda bugün saat 11.00’da gerçekleştirilecek törende, dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi sayılan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki 1056 hak sahibi için konut kura çekimi yapılacak. 80 metrelik 352, 100 metrekarelik 576, 120 metrekarelik de 128 adet konutun sahiplerinin noter huzurunda belirleneceği törende, hak sahipleri yepyeni ve modern evlerine kavuşmanın sevincini Başbakan Davutoğlu ve Başkan Gökçek ile birlikte yaşayacak.


 


-HATİP ÇAYI PARKI’NDA YAZ KEYFİ


Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında yapımı gerçekleştirilen Hatip Çayı Parkı da yine aynı törende hizmete girecek. İçeriğinde çocuk oyun ve spor alanları, futbol, basketbol sahaları, tenis kortları ile fitness grupları bulunan 40 bin 150 metrekarelik Hatip Çayı Parkı’nın açılışının gerçekleştirileceği törende ayrıca, Mamak Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen park ve sosyal donatı alanları da hizmete girecek.



Ankara Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön