16 / 04 / 2024

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep zamanı!

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep zamanı!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Mod İstanbul - Yeni Nesil Eyüp

Ortadoğu Grup,yeni projeleri için ön talep toplamaya başladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri dikkat çekiyor.



Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Ortadoğu Grup, İstanbul’un önemli merkezlerinde hayata geçireceği projeleri için ön talep toplamaya başladı.


Ortadoğu Grup olarak İstanbul’un merkezinde iki yeni projeye start verdiklerini belirten  Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi. Gür, her iki projenin de inşaat kalitesi ve farklı mimarisiyle beğeni toplayacağına dile getirdi. 


1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri dikkat çekiyor.


Kağıthane’de inşa edilecek ‘Mod İstanbul’ Belgrad Ormanı manzarasına sahip konumu ve geniş perspektif için tasarlanmış oval pencereli mimarisi ile öne çıkıyor. İstanbul’un önemli iş ve sosyal merkezlerine olan yakınlığı ile de İstanbul’u doyasıya yaşatıyor.


Mod İstanbul


Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul da ön talep zamanı!

 

‘Yeni Nesil Eyüp’ ise, İstanbul’un tarihi yerlerine olan doğal yakınlığının yan ısıra, projenin hemen önünde yer alan Mecidiyeköy - Mahmutbey Metrosu’nun durağı ile İstanbul’un her köşesini kendine yakınlaştırıyor. Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler.


Yeni Nesil Eyüp


Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul da ön talep zamanı!


projeye sor



Geri Dön