19 / 03 / 2024

Yeni Nesil Eyüp'te lansmana özel yüzde 20'ye varan indirim!

Yeni Nesil Eyüp'te lansmana özel yüzde 20'ye varan indirim!

Ortadoğu Grup’un Eyüp’te inşa ettiği Yeni Nesil Eyüp Projesi lansmana özel fırsatlarla satışa çıktı. Projede 222 daire ve 9 ticari ünite yer alıyor..



Yeni Nesil Eyüp hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Hayata geçirdiği nitelikli konut projeleriyle adından sıkça söz ettiren Ortadoğu Grup’un Eyüp’te inşa ettiği  Yeni Nesil Eyüp  Projesi lansmana özel fırsatlarla satışa çıktı. Yüzde 8 lansman indiriminin yanı sıra yüzde 12 de peşin indirimi uygulanan Yeni Nesil Eyüp, 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daireden oluşuyor. Yeni Nesil Eyüp’te günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 9 adet de ticari ünite bulunuyor. Tamamı çift cepheli olan Projede; bahçe katı, teraslı, ara kat ve balkonlu olmak üzere 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 2+1 dairelerin büyüklükleri 113 metrekare ile 121 metrekare arasında değişirken, 3+1 daireler 121 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.


Lansmana Özel Yüzde 20’ye Varan İndirim

Yeni Nesil Eyüp projesinde ev sahibi olmak isteyenlerin lansmana özel ödeme avantajlarını kaçırmamaları gerektiğini vurgulayan  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp’ün lansman sürecini cazip fırsatlarla başlattık, bu süreçte daire sahibi olmak isteyenler hem yüzde 8 lansman indirimi hem de yüzde 12 peşin indiriminden faydalanıyor. Bunun dışında taksitli ödeme yapmak isteyenler için de çok çeşitli ödeme alternatifleri sunabiliyoruz.” dedi.


Değişen Eyüp’e Modern Proje Eyüp Bölgesi’nin değişen ve gelişen yüzüne uygun bir proje tasarladıklarını belirten Gür, projenin 2017’nin sonbaharında tamamlanacağını açıkladı. Projenin gördüğü yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getiren Gür, proje satışının da hedefledikleri şekilde gittiğini belirtti.


Metronun Yanı Başında

Metro istasyonunun hemen yanı başında yüzde 73’ü yeşil ve açık alana ayrılan projede, peyzaj alanları, yürüyüş yolları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik personeli eşliğinde kontrollü giriş çıkışlar ile güvenlik sistemleri bulunuyor.



Tel: 0212 221 21 16

Web: http://ortadoguinsaat.com.tr/





Geri Dön