25 / 04 / 2024

Yeni nesil karlı ofisler geliyor!

Yeni nesil karlı ofisler geliyor!

Özellikle son zamanlarda plazalarda neredeyse kira fiyatlarıyla yarışan ofis aidatları sorunu Başkent' i iş ve yasam merkezi konseptiyle tanıştıran Ankara Sky Tower ile çözüme kavuşuyor...



Özellikle son zamanlarda plazalarda neredeyse kira fiyatlarıyla yarışan ofis aidatları sorunu Başkent'i iş ve yasam merkezi konseptiyle tanıştıran  Ankara  Sky Tower ile çözüme kavuşuyor. 


Özellikle plazalarda bulunan ofislerde aidat giderleri neredeyse ofisin kira bedeliyle yarışıyor. Aylık giderleri yüksek rakamlara ulaşan sektör temsilcilerinin, iş merkezlerindeki ofislerde yer alma konusunda kafasını kanştıran aidat sorunu, Başkent'i iş ve yasam merkezi konseptiyle tanıştıran Ankara Sky Tower'la çözüme kavuşuyor. Proje ortaklarından Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, öztürk Group işbirliğiyle kurdukları OP Grup AŞ'nin Canpa ile hayata geçireceği Ankara Sky Tovver'ın birbiri ardına inşa edilen iş merkezlerinden farklı bir proje olması için oldukça çaba gösterdiklerini söyledi. Konya yolunda in$a edilen projenin lokasyonu ve mimarisinin yanında sunduğu hizmetler noktasında da Ankara'da daha önce yapılmamışa imza attıklarını kaydeden Pala, "Başkent iş dünyası, Ankara Sky Tower'la yepyeni bir konseptle tanışacak. Öncelikle projemiz 150 metre yüksekliğiyle is dünyasında sembol binalardan biri olacak, is merkezi olarak yola çıktık, ancak yalnızca iş değil, sosyal donatı alanlarının da yer aldığı bir proje olduğu için 'Is ve Yaşam Merkezi'konseptine sahibiz. Sosyalliği güçlendiren özelliklerimiz sayesinde Ankara Sky Tower'da sosyal yasamdan kopmadan iş performansı artacak" dedi. 


Günboyu


Geri Dön