28 / 03 / 2024

Yeni nesil yaşam modeli İstanbloom'da hayat buluyor!

Yeni nesil yaşam modeli İstanbloom'da hayat buluyor!

İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Zincirlikuyu'da yoğun ilgi gören akıllı yaşam ve yeşil bina konseptiyle fark yaratan İstanbloom, özel olarak tasarladığı örnek dairesinde yatırımcıları ağırlamaya devam ediyor.



Zincirlikuyu'da Büyükdere Caddesi ve Gayrettepe Metro İstasyonu’na 400 mt uzaklıktaki konumu ile 14.760 m2 arsa alan üzerine inşaa edilen İstanbloom, 2, 5+1 loft ve 1+1 olmak üzere iki farklı tipte daireyi örnek daire olarak dekore ederek yatırımcılar ile buluşturdu. Tamamen güneş alan ve 7 metreye kadar ulaşan tavan yükseklikleri ile alışılmışın dışında bir yaşam vaat eden İstanbloom, özellikle her katta yer alan kış bahçeleri ile hava sirkülasyonunun sürekliliğini sağlıyor. Projenin satış ve pazarlama danışmanlığını da sürdüren Anova Danışmanlık tarafından dekore edilen dairelerde efektif alan kullanımı ve modern çizgiler dikkat çekmekte. Hayatın tam merkezinde tüm gereksinimleri eksiksiz karşılayacak şekilde inşaa edilen İstanbloom projesi, 46 katlı tek bloktan oluşuyor. İstanbloom'da 34 kat konut, 3 katı penthouse, 3 katı ofis, 2 katı teknik ofis ve sosyal kat, 4 katı ise otopark olacak şekilde tasarlandı.


Projede yer alan ofis katları ise tasarımı, kullanım kolaylığı sağlayan alt yapısının yanı sıra lokasyonu ile de yatırımcıların dikkatini üzerine çekiyor. İstanbloom, ofis kiralamak isteyen firmalara cazip m2 fiyatları ile ödeme seçenekleri sunuyor.



Geri Dön