29 / 03 / 2024

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nde elektronik sistem uygulaması!

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nde elektronik sistem uygulaması!

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor. İşlemlerin elektronik sistem uygulaması ile yapılması planlanan hastanenin inşaatı tamamlandığında 6 milyon 500 bin liralık cihaz alınacağı belirtildi.



Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nde bütün işlemlerin elektronik sistemle yapılacağı belirtildi. Ödemiş Devlet Hastanesi yöneticisi Opr. Dr. Ziya Yurdakonar, yeni devlet hastanesi inşaatının yeniden başladığını bildirdi. 


Dr. Yurdakonar, yeni bina tamamlandığında 6 milyon 500 bin liralık cihaz alınacağını söyledi. Yeni hastanede her şeyin elektronik ortamda yapılacağını aktaran Yurdakonar, "Kâğıtsız hastane modelini yeni hastanemizde uygulayacağız. Bunun için çok güçlü bilgi işlem alt yapısı oluşturduk. Yeni hastanemizde hastalarımızın bilgileri ve tüm  kayıtlar direk olarak elektronik ortamda olacak. 


Kâğıt ve dosya işlemini kaldırmayı planlıyoruz. Tüm olan biten sistem de yerini alacak. Hastalarımız, çalışanlarımız ve doktorlarımız her türlü işlemi elektronik ortamdan takip edecek" diye konuştu. 


Habertürk Egeli


Geri Dön