16 / 04 / 2024

Yeni ofisiniz Axis İstanbul'da!

Yeni ofisiniz Axis İstanbul'da!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesi İstanbul Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Satış süreci devam eden proje "Yeni ofisiniz Axis İstanbul'da" sloganı ile yükseliyor.



Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan  Axis İstanbul   Sur Yapı  projesinde yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan bedel için 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 


Metrobüse 600 metre mesafede bulunan Axis İstanbul'da ofis fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje "Yeni ofisiniz Axis İstanbul'da" konsepti ile tanıtılıyor.


Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu yer alan Axis İstanbul Konutları Sur Yapı imzası taşıyor. Projede teslimlerin Aralık 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.


Axis İstanbul Bayrampaşa'da yer alan ofislerin büyüklükleri 90 metrekare ile 120 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede ofislerin büyüklükleri 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. 


Axis İstanbul Ofisleri'nde yer alan sosyal olanaklar arasında; kat bahçeleri, arşiv odası, print center, sinema salonları, fitness center, AVM, oturma terasları, geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, hobi ve oyun odası, spor salonu, toplantı salonları bulunuyor. 


Axis İstanbul iletişim 

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön