16 / 04 / 2024

Yeni yılda ev sahibi olan ünlüler!

Yeni yılda ev sahibi olan ünlüler!

Müzik ve sinema dünyasının üç güzel ismi, yeni yılda yeni evlerinde yepyeni bir başlangıç yaptı



Milyonlarca dolarlık malikanelerini, kendi zevklerine göre lüks bir şekilde döşeten ünlü isimler, evleriyle hayata bakışlarını da gözler önüne seriyor!

* Amerika'nın California eyaletinde Hidden Hills bölgesinde lüks bir malikane inşa ettiren Jennifer Lopez, yeni yıla en lüks evle giriş yapan yıldız oldu. İkizleri Emme ve Max'ın doğumundan sonra, çocuklarını daha rahat bir şekilde büyüyebileceği bir ev arayışı içine giren Latin güzel, yeni evinden son derece memnun

* 'Transformers' filmiyle milyonları kendine hayran bırakan Megan Fox, Los Angeles'ta 2.9 milyon dolarlık bir malikane satın aldı. Akdeniz mimarisinden esintiler taşıyan malikanenin her yerinde Carrara mermerleri kullanıldı. Evde, dört yatak odası, beş banyo ve üç teras bulunuyor.

* Henüz 20 yaşında olan Taylor Swift de yeni yılda, yeni evine taşınanlar arasında yer alıyor. Amerika'nın güneyindeki Tennesse eyaletinin- Nashville kentinde, kendine 1.9 milyon dolarlık bir penthouse satın alan genç yıldız, ilk kez ailesinden ayrılıp, tek başına yaşamaya başladığı için de son derece heyecanlı olduğunu söylüyor. Dört yatak odası bulunan evde özel bir de şarap mahzeni var!
Sabah

Geri Dön